Isännöintipalvelut ja manageerauspalvelut liikekiinteistöille

Taloasema Helsinki Ylikoski: Korkeaa asumislaatua taloyhtiöille

Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista ja asiakaskeskeistä isännöintipalvelua Helsingin seudulla. Etsitpä sitten isännöintiä Helsingissä tai lähialueilla, haluamme olla taloyhtiösi apuna ja yhteistyökumppanina. Meillä on vankka kokemus erikokoisten taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden hallinnoinnista, aina suurista taloyhtiöistä aina pieniin rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Tarjoamme valmiita palveluratkaisuja erilaisiin taloyhtiötarpeisiin, jotta jokaiselle löytyy jotakin. Voit valita palveluistamme itsellesi sopivan hinta- ja palvelutasoisen isännöinnin. Mikäli haluat hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti, voit turvautua ammatti-isännöitsijämme apuun vain tarvittaessa. Jos taas haluat siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi, voimme tarjota sinulle täyden palvelun paketin. Kirjanpidot hoidetaan aina jokaisessa palvelumallissa kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmalla. Ammattilainen on aina taloyhtiösi apuna, jotta voit keskittyä rauhassa nauttimaan korkeasta asumisen laadustasi.

Hoidamme uudiskohteiden ja liikekiinteistöjen isännöinnin ammattitaidolla

Taloasema Helsinki Ylikoski hoitaa myös pitkällä kokemuksella uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Tiedämme, että uudiskohteen hallinnointi vaatii erityisosaamista ja ammattitaitoa. Siksi haluamme tarjota sinulle korkeatasoisia isännöintipalveluita, jotka huomioivat uudiskohteen erityistarpeet. Lisäksi tarjoamme isännöinti- ja manageerauspalveluita myös liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ymmärrämme, että liikekiinteistöjen hallinnointi vaatii vahvaa teknistä osaamista ja tarkkaa huomion kiinnittämistä yksityiskohtiin. Meillä on valmius hoitaa nämä asiat joko omassa teknisen isännöinnin yksikössämme tai yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme taata sinulle parhaan asiantuntemuksen kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Haluamme olla luotettava kumppanisi, joka tarjoaa sinulle laadukasta ja asiakaskeskeistä isännöintipalvelua. Ota yhteyttä Taloasemaan, kun tarvitset ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla! Takaamme korkean palvelulaadun sekä luotettavan ja joustavan yhteistyön.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pyydä tarjous isännöinnistä