Taloasema OTO – paritaloille ja pienille taloille

Taloasema OTO – palvelu paritaloille ja pienille taloille

Taloasema OTO on tarkoitettu esim. paritaloille ja pienille taloyhtiöille, jotka tarvitsevat vain välttämättömän minimin ts. taloushallinnon palvelut sekä vain välttämättömän sopimushallinnon, hallinnon dokumentaation sekä taloyhtiön käyttöön tarvittavan palveluverkoston: korjaus-, hallinto-tekniset ym. neuvontapalveluiden osalta.

OTO-asiakkaana saatte käyttöönne

Isännöintipalvelun/ohjeistukset sekä teknisen isännöinnin neuvontapalvelut, jotka ovat käytössäsi sekä tarvittava asiakaspalvelu. Valmiit pöytäkirjapohjamallit ja kattavat ohjeet sisältyvät palveluun. Muutoin maksatte vain niistä palveluista, joita käytätte.

Meiltä saatte aina apua laajoihin peruskorjauksiin, talouden hoitoon, juridisiin kysymyksiin, hallinnon palvelutarpeisiin ja muihin taloyhtiöasioihin erillisveloituksella. Asiantunteva henkilökunta hoitaa asukkaiden ja muiden kiinteistön käyttäjien asiat ammattitaidolla. Palvelu toimii verkossa ympäri vuorokauden.

OTO-asiakkaana saatavillasi on seuraavia palveluita tuntihinnoin:

Tekniset tehtävät

Pienkorjaukset, projektien hallinta, vahinkoasioiden hoito, muutostyöilmoitukset, neuvonta, leikkipaikkatarkastukset, pelastussuunnitelmat ja muut tekniset palvelut

Hallinto

Asiakaspalvelu, kotisivut ja niiden ylläpito, yhtiökokoukset, hallituksen kokoukset, työmaakokoukset, päätösten toimeenpano, tiedottaminen sekä rekisterit

Lakimies ja sopimusten hoitaminen

Vuokrasopimusten laadinta ja sopimusten laadinta, yhtiöjärjestysmuutokset, perintä, häiriötilanteet ja juridinen neuvonta.

Tilaa Taloasema OTO

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö