Taloasema 4-14 – Isännöintiä pientaloyhtiöille

Pientaloyhtiöt – rivitalot, paritalot ja erillistalot – huoneistomäärä 1 – 14 huoneistoa

Taloasema 4-14 -palveluesite

Taloasema 4-14 on omatoimiselle taloyhtiölle edukas isännöintipalvelumalli, joka suunniteltu suoraan pientaloyhtiön vaatimuksiin. Suoritamme taloushallinnon ja laskennan tehtävät pientaloyhtiötuotteen ja yhtiön tarpeiden mukaisessa laajuudessa. Tekniset tehtävät huolehditaan siten, että tarvittavat kiinteistönhoitosopimukset ovat voimassa ja muut tarvittavat velvoitteet hoidetaan.

Nopea apu äkillisissä korjaus- ja kiinteistöhuoltotarpeissa

Saatte käyttöönne palveluntilausjärjestelmämme, joten voitte tilata yksittäiset asiantuntija- ja kiinteistönhoitopalvelut muutamalla klikkauksella suoraan netistä. Järjestelmästä löydätte vain yhteistyöyrityksiämme, joten voitte luottaa huolto- ja korjausyritysten laatuun. Voitte toki tilata korjauspalvelut myös asiakaspalvelumme kautta puhelimitse.

Tuomme hallinnollisen asiantuntijuuden yhtiökokouksiin

Osallistumme yhtiökokoukseenne ja laadimme siitä pöytäkirjan. Muihin kokouksiinne voitte kutsua isännöitsijän tarpeen mukaan, mikäli esim. rakennushankkeet tai esim. vesivahinkoasiat niin vaativat. Näin pystytte itse vaikuttamaan suoraan taloyhtiön hallinnon kustannuksiin. Apua hallinnon ja teknisten palveluiden osalta saa aina ammatti-isännöitsijältä vaivattomasti ja normaalitasoinen neuvonta kuuluu kuukausihintaan.

Vikailmoitukset ja palvelutilaukset kirjaamme järjestelmään ja säilytämme ne siellä. Lisäksi voitte seurata taloyhtiön kirjanpitoa reaaliaikaisesti koska tahansa.

Läpinäkyvyys ja tiedonkulku ovat avainasemassa onnistuneessa isännöintitoimiston palvelussa.

Tilaa Taloasema 4-14

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö