Taloasema Pro - Isännöinti suurille asuntoyhtiöille

Taloyhtiöt  14 + huoneistoa

Taloasema Pro -palveluesite

Taloasema Pro on edullisin vaihtoehto keskisuurille ja suurille taloyhtiöille ja asunto-osakeyhtiöille, joissa aktiivinen hallitus huolehtii osittain itsenäisesti päivittäisestä arjesta.

Palvelu on suunnattu yli 14 huoneiston taloyhtiöille ja se on hinnaltaan sopivin vaihtoehto taloyhtiöille, jotka haluavat säästää hallinnon kuluissa.

Mitä isännöintipalveluumme sisältyy?

Taloasema Pro:ssa isännöitsijä toimii hallituksen avustajana ja tukena sekä tarvittaessa toimeenpanijana.

Palveluumme kuuluu:

1) Kunnossapitosuunnitelman mukainen tekninen ylläpito

  • Ylläpidämme ja päivitämme kiinteistön kunnossapitosuunnitelman viiden vuoden suunnittelujaksoissa.
  • Teetämme vika-, ylläpito-, ym. -korjauksen toivomustenne mukaisesti.
  • Seuraamme kiinteistön lämmön-, veden- sekä sähkönkulutusta ja käynnistämme tarvittaessa korjaavat toimenpiteet.
  • Huolehdimme asiakkaan pyynnöstä tarvittavien kiinteistönhoitosopimusten tekemisestä.

2) Saatte hallinnollista avustamista ja ohjeistusta

Isännöitsijätoimiston edustaja osallistuu tilinpäätöskokoukseen ja laatii siitä pöytäkirjan.

Taloyhtiön muut kokoukset asiakas voi halutessan pitää myös ilman isännöitsijää. Tarpeen mukaan isännöitsijätoimiston edustaja voi osallistua hallituksen kokouksiin ja muihin kokouksiin. Pöytäkirjan laatii joku osanottajista valmiille sähköiselle pöytäkirjapohjallemme, joskin isännöitsijä ohjeistaa ja tarkastaa pöytäkirjat, jotta ne täyttävät lain ja hyvän hallinnon vaatimukset.

3) Hoidamme taloushallinnon työt

Laskutamme ja perimme taloyhtiön vastikkeet sekä tarkastamme, valvomme ja hyväksymme taloyhtiön maksut. Laadimme vuosittain tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen sekä tuotamme asiakkaalle tietoverkkoon neljännesvuosittain maksuperusteisen talousarviovertailun. Lisäksi hallitus voi seurata taloyhtiön kirjanpitoa lähes reaaliaikaisesti.

Oikeaoppisella taloudenhallinnalla sekä lakiasioiden täsmällisellä hoitamisella sopimuksissa esimerkiksi korjaustilanteissa teette taloyhtiönne suurimmat säästöt ja vältytte kalliilta virheiltä. Me autamme sinua juuri näissä asioissa.

Saatte meiltä avun kaikissa tilanteissa!

Teitä palvelee korjaus- ym. tilauksissa ammattitaitoinen asiakaspalveluyksikkömme. Asiakaspalvelusta saatte myös isännöitsijäntodistukset ja lainaosuuslaskelmat, jotka voitte tilata myös kätevästi sähköisenä.

Meidän henkilökohtaisesti hyväksymämme ja hyväksi toteamat yhteistyökumppanimme toimittavat taloyhtiöllenne asumiseen liittyviä laatutestattuja teknisiä-, huolto-, korjaus-, suunnittelu-, rakennuttamis- ja lisäpalveluita. Teidän ei siis tarvitse tehdä kilpailutusta, vaan me tunnemme osaavat tekijät valmiiksi.

Tilaa Taloasema Pro

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö