Taloasema Pro - Isännöinti suurille asuntoyhtiöille

Taloyhtiöt  14 + huoneistoa

Taloasema Pro -palveluesite

Taloasema Pro on edullinen isännöintipalvelu keskisuurille ja suurille taloyhtiöille ja asunto-osakeyhtiöille, joissa aktiivinen hallitus huolehtii osittain itsenäisesti päivittäisestä arjesta.

Palvelu on suunnattu yli 14 huoneiston taloyhtiöille ja se on hinnaltaan edullinen vaihtoehto taloyhtiöille, jotka haluavat säästää hallinnon kuluissa. PRO-isännöintipalveluun on sisällytetty väin välttämätön isännöintipalvelukokonaisuus. PRO-isännöintipalvelussa hallitus pystyy säästämään hallinnon kuluissa ammatti-isännöitsijän toimiessa hallituksen avustavana tahona vain niissä osioissa, joissa hallitus näkee tarpeelliseksi.

Mitä isännöintipalveluumme sisältyy?

Taloasema Pro:ssa isännöitsijä toimii hallituksen avustajana ja tukena sekä tarvittaessa toimeenpanijana.

Palveluumme kuuluu:

1) Kunnossapitosuunnitelman mukainen tekninen ylläpito

  • Ylläpidämme ja päivitämme kiinteistön kunnossapitosuunnitelman viiden vuoden suunnittelujaksoissa.
  • Teetämme vika-, ylläpito-, ym. -korjauksen toivomustenne mukaisesti.
  • Seuraamme kiinteistön lämmön-, veden- sekä sähkönkulutusta ja käynnistämme tarvittaessa korjaavat toimenpiteet.
  • Huolehdimme asiakkaan pyynnöstä tarvittavien kiinteistönhoitosopimusten tekemisestä.

2) Saatte hallinnollista avustamista ja ohjeistusta

Isännöitsijätoimiston edustaja osallistuu tilinpäätöskokoukseen ja laatii siitä pöytäkirjan.

Taloyhtiön muut kokoukset asiakas voi halutessan pitää myös ilman isännöitsijää. Tarpeen mukaan isännöitsijätoimiston edustaja voi osallistua hallituksen kokouksiin ja muihin kokouksiin. Pöytäkirjan laatii joku osanottajista valmiille sähköiselle pöytäkirjapohjallemme, joskin isännöitsijä ohjeistaa ja tarkastaa pöytäkirjat, jotta ne täyttävät lain ja hyvän hallinnon vaatimukset.

3) Hoidamme taloushallinnon työt

Laskutamme ja perimme taloyhtiön vastikkeet sekä tarkastamme, valvomme ja hyväksymme taloyhtiön maksut. Laadimme vuosittain tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen sekä tuotamme asiakkaalle tietoverkkoon neljännesvuosittain maksuperusteisen talousarviovertailun. Lisäksi hallitus voi seurata taloyhtiön kirjanpitoa lähes reaaliaikaisesti.

Oikeaoppisella taloudenhallinnalla sekä lakiasioiden täsmällisellä hoitamisella sopimuksissa esimerkiksi korjaustilanteissa teette taloyhtiönne suurimmat säästöt ja vältytte kalliilta virheiltä. Me autamme sinua juuri näissä asioissa.

Saatte meiltä avun kaikissa tilanteissa!

Teitä palvelee korjaus- ym. tilauksissa ammattitaitoinen asiakaspalveluyksikkömme. Asiakaspalvelusta saatte myös isännöitsijäntodistukset ja lainaosuuslaskelmat, jotka voitte tilata myös kätevästi sähköisenä.

Meidän henkilökohtaisesti hyväksymämme ja hyväksi toteamat yhteistyökumppanimme toimittavat taloyhtiöllenne asumiseen liittyviä laatutestattuja teknisiä-, huolto-, korjaus-, suunnittelu-, rakennuttamis- ja lisäpalveluita. Teidän ei siis tarvitse tehdä kilpailutusta, vaan me tunnemme osaavat tekijät valmiiksi.

Tilaa Taloasema Pro

Taloasema PRO: Miksi valita Taloasema Helsinkin PRO-palvelu

Isännöinnin hoitaminen huolellisesti on erittäin tärkeä osa kiinteistön ylläpidon ja kunnossapidon osalta.  Taloasema PRO-palvelu on edullullinen vaihtoehto taloyhtiöille ja erityisesti rivitaloyhtiöasiakkaille, jotka osaavat itsenäisesti hoitaa suuremmissa taloyhtiöissä osan tehtävistä itsenäisesti.  Taloasema PRO-isännöinti tarkoittaa sitä, että saat hyvää vastinetta rahoillesi ilman tarpeetonta hukkaa tai ylimääräisiä kuluja.

Tässä muutamia vinkkejä kustannustehokkaan isännöinnin saavuttamiseksi: Vertaa palvelupaketteja ja hintoja. PRO-palvelu on kuukausihinnaltaan edullinen ja kattaa kaikki tarvittavat lakisääteiset tehtävät taloyhtiölle. Osan kokouksista asiakas pitää tilikauden aikana itsenäisesti. Isännöintipalvelussamme on olennaista kustannusten läpinäkyvyys. Taloyhtiöllä on aina omat käyttäjätunnukset ajantasaiseen kirjanpitoon isännöintipalveluissamme ja lisäksi voit omalla toiminnalla vaikuttaa kulujen säästämiseksi.

Palveluissamme on myös ennaltaehkäisevä kunnossapito huomioituna huoltokatselmusten kautta. Hyvä isännöinti panostaa ennaltaehkäisevään kunnossapitoon, joka voi pitkällä tähtäimellä säästää suuria summia suurilta korjauksilta. Me huomioimme energiatehokkuuden ja kulujen optimoinnin taloyhtiössä. Rakennusautomaatiota ja energia-asioista ymmärtävä isännöitsijä voi auttaa energiankulutuksen optimoinnissa neuvomalla taloyhtiötä säästämään kuluissa esimerkiksi valitsemalla tehokkaampia ratkaisuja sekä hyödyntämällä nykyteknologiaa.

Digitalisaatio ja tehokkaat prosessit: Isännöintiyhtiömme hyödyntää digitaalisia työkaluja ja prosesseja, joskin huomioimme toiminnassamme myös tahot, jotka eivät osaa tai voi käyttää digitaalisia palveluita. Näin asiakas saa aineiston aina joko digitaalisessa muodossa tai paperimuodossa, vaikka pyrimme PRO-palvelussa suosimaan digitaalisia vaihtoehtoja. Digitaalisuus voi monesti olla kustannustehokkaampi malli, koska se vähentää turhaa toistavaa manuaalista työtä ja tätä kautta myös vähentää osin turhia virheitä.

Taloasema Pro isännöintipalvelussa hoidamme myös säännölliset huoltotoimenpiteet vuosikatselmuksien kautta ja taloyhtiönne huoltotoimet tulevat näin asianmukaisesti hoidettua yhdessä ammattimaisten huoltoyhtiöiden ja korjaustahojen kanssa. Taloasema PRO-palvelun tehokas yhteistyö taloyhtiön ja isännöitsijän välillä voi edistää ongelmien nopeampaa ratkaisua ja parantaa kustannustehokkuutta. Tärkeää on löytää tasapaino palvelun laadun ja sen kustannusten välillä, jotta taloyhtiön tarpeet tulevat huomioiduiksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kysy lisää Taloasema PRO isännöinnistä Henrik Ylikoskelta.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö