Taloasema liikekiinteistö – Isännöintipalvelut liikekiinteistöille

Liikekiinteistöjen isännöinti-, manageeraus- ja taloushallintotehtävät

Hoidamme liikekiinteistöjen isännöinti-, manageeraus- ja taloushallintotehtävät sekä kaikki ylläpidon järjestämiseen liittyvät tehtävät. Vastaamme teknisten kunnostusten järjestämisestä sekä hoidamme kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin liittyvät tehtävät.

Toimistossamme sekä ketjussamme on myös juristitason lakiosaamista kiinteistölainsäädännöstä. Meidän kanssa toimiessasi et jää lakiasioissa tai muissa hallinnollisissa asioissa yksin. Suurimmat säästöt realisoituvat oikein valitun ja jalkautetun kiinteistöstrategian, oikeanlaisen teknisen suunnitelmallisuuden, oikein valittujen asiantuntijoiden sekä asiansa osaavan taloushallinnon kautta. Kun hoidat meidän kanssamme omat vastuusi ammattimaisesti, niin vastaamme luotettavana osaajana ja luottopelaajana kiinteistösi hyväksi.

Tiedämme, että kiinteistöbisneksessä haluat hyvää palvelua edullisella hinnalla. Vaikka tuollaista palvelua on mahdotonta toteuttaa, niin me pyrimme mahdollisimman lähelle sitä. Siksi palvelumme rakentuu aina tarpeesi pohjalta, jolloin saat mahdollisimman paljon mahdollisimman pienillä kuluilla.

Ota meihin yhteyttä!

Uskon, että löydämme yhteisen sävelen jo ensimmäisessä puhelussamme.

Tilaa Taloasema liikekiinteistö

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö