Kiinteistömanageeraus – Taloushallinto- ja yrityspalvelut

Hoidamme yritysten ja taloyhtiöiden taloushallinto- ja yrityspalvelut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Yhteistyökumppaniemme avulla hoidamme kaikki pienyrityksien ja taloyhtiöiden taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät palvelut. Kauttamme hoituu myös palkkahallinnon sekä perinnän tehtävät.

Avustamme myös yrityksen perustamisessa sekä kaikissa liiketoimintaan ja viranomaisasiointiin liittyvissä toimissa, joissa asiantuntija-apu on kullanarvoinen hyöty.

Lue lisää

Taloushallinto ja kirjanpito

Yhtiömme yhteistyötahona toimii Talousarvo Oy, jossa hoidetaan kaikki pienyrityksien (ja taloyhtiöiden) taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät palvelut, verotusasiat, reskontrapalvelut (osto- ja myyntilaskutus) sekä maksujen seurannat.

Tutustu taloushallinnon palveluihin
Yrityksen hallinto- ja liiketoimintapalvelut

Hallintopalvelut ja liiketoimintapalvelut

Avustamme yrityksen perustamistoimissa, liiketoimintaprosessien organisoinnissa, sekä viranomaisasioissa (muutosilmoitukset ym. viranomaisasioinnit). Laadimme pienimuotoiset liiketoimintasuunnitelmat sekä testaamme liikeidean puolestasi.

Tutustu yrityksen hallintopalveluihin
Yrityksen hallinto- ja liiketoimintapalvelut

Lakipalvelut

Tarjoamme myös lakialan palveluita. Osan alla olevista palveluista hoidamme itse, joskin suuren osan lakitoimeksiannoista hoidamme yhteistyökumppanien kautta. Keskeinen osaamisalueemme on luonnollisesti asunto- ja kiinteistöasiat.

Tutustu yrityksen lakipalveluihin
Kiinteistomanageeraus ja kiinteistön lakipalvelut

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö