Yrityksen hallintopalvelut ja liiketoimintapalvelut

Yrityksen perustamistoimet, liiketoimintaprosessien organisointi ja viranomaisasiat.

  • Avustamme yrityksen perustamistoimissa, liiketoimintaprosessien organisoinnissa, sekä viranomaisasioissa (muutosilmoitukset ym. viranomaisasioinnit). Laadimme pienimuotoiset liiketoimintasuunnitelmat sekä testaamme liikeidean puolestasi.
  • Organisoimme yrityksenne sopimushallinnon sekä avustamme yrittäjää  sopimusneuvotteluissa sekä sopimusten laadinnassa. Tarvittaessa saat helposti reklamaatiopalvelut ja vastineiden laadintapalvelut kauttamme.
  • Konsultoimme yrittäjää hallinnon kokouksien hoitamisessa ja yhtiökokouksissa sekä ohjeistamme yrittäjää yhtiön vakuutusasioissa (vahinkoilmoitukset ja muu vakuutusneuvonta).
  • Järjestämme ja avustamme pienyrityksiä työsuhdeasioiden hoidossa ja organisoimme yritykselle tarvittavan työsuhdehallinnon (työsopimukset, työaikakirjanpito, TES- asiat ym.).

Yrityksen sisäisen hallinnon perustaminen selkeäksi ja toimivaksi sekä ATK –pohjaisten prosessien ylläpito ja niiden jatkuva kehittäminen (sisäisen hallintojärjestelmän luominen) on elintärkeää yhtiön toiminnan eteenpäin viemiseksi. Tarpeen mukaan avustamme em. järjestelmän luomisessa sekä sen ylläpitämisessä. Avustamme yrittäjää tilintarkastajien ym. asiantuntijapalveluiden hankinnassa.

Hallitusjäsenyys ja osakkaiden mentorointi yritystoiminnassa sekä osallistuminen yhtiön toimintaan konsulttina sisältyy myös pienyrityspalveluihimme. Muita palveluitamme ovat palvelutoimittajien kilpailutukset, rahoitusneuvonta ja avustusten hakeminen sekä alihankinta- ja ulkoistuspalvelut.

Kirjanpitopalvelut hoidamme lähtökohtaisesti omistusyrityksessämme Talousarvo Oy:ssä. Lisäksi käytämme apuna Taloasema -ketjun taloushallinto ym. palveluita. Suurimman osan palveluistamme tuotamme itsenäisesti ja osan palvelutoiminnoista hoidamme luotettavien yhteistyöverkostojen kautta.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö