Kotisivu PLUS

Taloyhtiön viestintäkanavan avulla tiedotetaulu ja lähes kaikki taloyhtiön tärkeä aineisto kulkee aina mukanasi.

Palvelun avulla taloyhtiöllenne avataan taloyhtiökohtainen sivusto, jonka kautta teillä on pääsy ajankohtaisiin dokumentteihin ja tietoihin Internetin kautta juuri teille sopivana ajankohtana.

Taloyhtiön viestintäkanavan avulla voimme tiedottaa taloyhtiötänne koskevista ajankohtaisista asioista nopeammin ja tehokkaammin. Tiedotetaulu ja lähes kaikki taloyhtiön tärkeä aineisto on aina mukanasi. Asukkaat, osakkaat ja hallitus pääsevät suoraan tekemään ilmoituksia ja tilauksia aukioloajoistamme riippumatta. Se mahdollistaa myös tehokkaamman taloyhtiön sisäisen viestinnän hallituksen, asukkaiden ja osakkaiden välillä. Taloyhtiön historiatieto kasvattaa myös taloyhtiön arvoa.

Käyttämällä PLUS-kotisivuja, saatte suoraan sähköpostiinne ilmoituksen kaikesta taloyhtiötänne koskevasta informaatiosta (tiedotteet, asiakirjat jne.). Näin ollen teidän ei tarvitse itse kirjautua palveluun nähdäksenne onko sivustollanne lisätty jotain uutta, vaan siitä lähetetään teille automaattisesti sähköposti-ilmoitus. Myös asukkailla ja osakkailla on mahdollisuus tilata sähköposti-ilmoitukset heidän omaan sähköpostiinsa. Halutessanne teillä on luonnollisesti mahdollisuus peruuttaa sähköposti-ilmoitusten vastaanotto.

Uusi asunto-osakeyhtiölaki mahdollistaa sähköisen viestinnän laaja-alaisemman hyödyntämisen ja siksi haluammekin olla kehityksen kärjessä. Palvelun avulla taloyhtiöllenne avataan taloyhtiökohtainen sivusto, jonka kautta teillä on pääsy ajankohtaisiin dokumentteihin ja tietoihin Internetin kautta juuri teille sopivana ajankohtana.

Asukkaille ja osakkaille annetaan yleiset tunnukset, joilla he pääsevät heille tarkoitettuihin tietoihin käsiksi. Hallitukselle annetaan henkilökohtaiset tunnukset oikeuttaen pääsyn hallituksen osioon ts. taloyhtiön sopimuksiin, talouden raportteihin, teknisiin asiakirjoihin ym.

PLUS-palvelua kehitetään jatkuvasti uusia ominaisuuksia perustuen käyttäjien antamiin kehitysideoihin. Näin varmistetaan, että palvelu on jatkuvasti juuri sellainen kuin sen käyttäjät haluavat sen olevan.

Lisäkysymyksiin vastaa Osurian asiakaspalvelu osoitteessa: asiakaspalvelu@osuria.com

Kirjaudu palveluun

Käyttäjätunnukset

Taloyhtiön kotisivutunnukset tai käyttäjätunnukset taloyhtiön taloushallinto-ohjelmistoon voit tilata osoitteesta asiakaspalvelu@osuria.com.

PLUS-Palvelun käyttämiseen mobiililaitteilla on tarjolla myös mobiilisovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi Google Playsta tai AppStoresta nimellä KOTISIVU PLUS.

Suorat linkit sovelluskauppoihin: