Muuttoilmoitus

Tee muuttoilmoitus täyttämällä allaoleva sähköinen lomake

TAI

vaihtoehtoisesti tulosta ja toimita meille paperinen lomake.

  Muuttoilmoitus

  Väestötietojärjestelmään tehtävän ilmoituksen lisäksi tehdään muuttoilmoitus myös taloyhtiölle. Digi- ja väestötietovirasto tai postiin tehtävä muuttoilmoitus ei välity isännöitsijätoimistolle.

  Kiinteistön tiedot

  Muuttajan tiedot

  Mukana muuttavan puolison tiedot

  Mukana muuttavat muut perheenjäsenet/asukkaat

  Mistä muutetaan

  Minne muutetaan/uusi osoite

  Milloin muutetaan?


  Muuttoilmoituksen teko ja tietosuoja

  Muuttoilmoitus on lain mukaan tehtävä viimeistään viikon kuluessa muutosta taloyhtiölle. Tee muuttoilmoitus myös aina Digi- ja väestötietovirastoon, kun muutat pysyvästi asunnosta toiseen ja myös silloin, kun tilapäinen oleskelusi toisessa osoitteessa kestää yli kolme kuukautta.

  Muuttoilmoituksen voi tehdä helpoimmin sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa posti.fi/muuttoilmoitus/ (24 h/vrk) verkkopankkitunnusten avulla tai henkilökortilla.

  Mikäli et voi tehdä osoitteenmuutosta Internetin kautta, tee muuttoilmoitus Postin konttorissa. Taloyhtiö ja isännöitsijätoimisto suojaavat palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

  Tietojen luovuttaja antaa suostumuksen käyttää henkilötietoja taloyhtiön talous-, huolto/korjaus- ja hallinnollista käyttöä varten.