Isännöinti- ja yrityspalvelut – Taloasema Helsinki

Olemme Helsingin seudulla toimiva isännöintiyritys. Kun etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja Helsingin lähialueilla, haluamme olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyötahona. Hoidamme myös uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Vantaalla sekä jonkin verran myös muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Lisäksi tarjoamme liikekiinteistöille isännöintipalveluita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Isännöintipalvelut Helsingin ja Pääkaupunkiseudun alueilla

Taloasema Helsinki / Ylikoski (A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy) on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys. Tarjoamme korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Mikäli etsit kokenutta ja ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, olemme luotettava kumppani taloyhtiönne apuna.

Hoidamme kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiötä ts. suurista taloyhtiöstä aina pieniin rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Meillä on valmis palveluratkaisu eri taloyhtiötarpeisiin. Mikäli etsit edullista vaihtoehtoa, voit hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua vain  tarvittaessa ammatti-isännöitsijän apuun. Tai sitten voit siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Näin pystyt aina valitsemaan sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Ammattilainen on aina taloyhtiön apuna. Kirjanpidot hoidetaan aina jokaisessa palvelumallissa kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmassa.

Hoidamme myös pitkällä kokemuksella uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä jonkin verran myös muualla pääkaupunkiseudun lähialueilla. Lisäksi tarjoamme isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Kiinteistöt vaativat myös vahvaa teknistä osaamista ja näissä hoidamme asiat joko toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössä tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kautta. Tavoitteemme on löytää paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Pyydä tarjous isännöintipalveluista

 

Keskeisin tavoitteemme on asiakkaamme kiinteistön arvon kehittäminen

Keskeinen tavoitteemme on asiakkaan kiinteistön arvon kehittäminen pitkän tähtäimen tavoitteilla sekä strategisilla ratkaisuilla. Suurimmat kustannussäästöt sekä paras kiinteistön arvon kehitys saadaan aikaan huolellisella suunnittelulla. Yrityksemme tavoitteena on ohjeistaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla tämän tavoitteen saavuttamisessa sekä ylläpitämisessä. Avustajina toiminnassamme käytämme luotettavia ja ammattimaisia sekä kustannustehokkaita yhteistyötahoja.

Painotamme erityisesti taloyhtiöiden kehittämistyössä ja säästöissä huolellista ja osaavaa korjaustoimintaa sekä rakennusautomaation käytön edistämistä. Rakennusautomaatiolla saadaan aikaan taloyhtiöille suuria kustannussäästöjä mm. energiansäästöjen kautta sekä lisäksi sen hyödyntäminen parantaa asumismukavuutta- ja turvallisuutta. Huomioimme myös jatkuvasti kiristyvät energia- ja ympäristösäädökset. Lisätietoja aiheesta saa Henrik Ylikoskelta.

Erotumme isännöintitoimistona kilpailijoistamme

Vaikka isännöitsijätoimistoja Helsingissä on lukuisia, erotumme joukosta vahvalla sitoumisella ja yrittäjäkeskeisyydellä. Isännöinnin toimialalla A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy toimii osana Taloasema -ketjua, joka on valtakunnallinen isännöintialan Franchising -ketju. Yrityksellämme on vahva kokemus kiinteistöalasta ja rakennuttamistehtävistä sekä PK-yrityksien eri taloushallinto- ja hallintotehtävistä. Vahvuutenamme onkin eri yritysmuotojen laaja-alainen osaaminen ja niiden parhaiden puolien mallintaminen.

Hoidamme kirjanpitotehtävät itse, jonka lisäksi meillä on apuna ketjussa kiinteistökirjanpitoihin erikoistunut  taloushallintoyksikkö, jossa hoidetaan kaikki isännöintiin liittyvät  kirjanpito-, laskutus-, maksuvalvonta- ja lainalaskentatehtävät. Hoidamme myös kaikki kiinteistöjen ALV -asiat sekä taloushallinnon verotus-, oikaisu- ja selvittelytehtävät.

Ketjullamme on myös oma teknisen isännöinnin yksikkö ts. Taloasema Tekniikka (KIAS OY), joka palvelee asiakkaitamme isännöintiin liittyvissä valvonta- ja rakennuttamistehtävissä.

Kustannustehokasta isännöintipalvelua

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy tarjoaa osaavaa ja kustannustehokasta  isännöintipalvelua pääkaupunkiseudulla asunto-osakeyhtiöille, asuntoyhteisöille sekä liikekiinteistöille kustannustehokkaasti. Asiakkaanamme saatte vahvaa osaamista taloushallinnon, hallinon ja korjausrakennuttamisen sektoreilla. Järjestämme kaikki kiinteistöjen huollot ja korjaukset joustavasti.

Taloyhtiön etu ja nykyaikaisesti toimiva koti on meille erittäin tärkeä asia. Meillä  asiakas tavoittaa asiantuntijan vaivattomasti. Tärkein tavoitteemme on luoda asiakkaille pitkäntähtäimen kustannussäästöjä sekä edistää molemminpuoleista etua asiakassuhteen aikana.

Pyydä tarjous isännöintipalveluista

 

AKHA ry  hallituksen jäsenyys taloyhtiössä

Tarjoan myös palveluita taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille hallitustyöskentelyyn. Henrik Ylikoski toimii AKHA ry:n hallitusammattilaisena ja lisätietoja aiheesta on saatavissa osoitteesta akha.fi

Kiinnostuksen kohteena on erityisesti kiinteistöjen osalta rakennusautomaation ja energiatehokkuuden edistäminen, joka vaatii laaja-alaista ymmärrystä eri toimialasektoreiden välillä. Rakennusautomaatiolla sekä uusilla rakennusalan innovaatioilla voidaan myös huomattavasti parantaa rakennusten energiatehokkuutta, joskin se vaatii rakennus- ja kiinteistöalan eri toimijoilta vahvaa ymmärtämistä sekä jatkuvaa kouluttautumista. Tavoitteena on kiinteistöjen kehittäminen sekä asumismukavuuden parantaminen nykytekniikkaa hyödyntäen.

Myös asuntojen uudisrakentaminen ja Asuntokauppalain mukaiset 1 v. sekä ”10 v.” -asioiden hoitaminen ovat nousseet keskeiseen asemaan päivittäisessä työssäni. Olemme mukana useissa peruskorjaushankkeissa sekä uudisrakentamisvaiheen- ja 1v. hankkeiden asunto-osakeyhtiöiden avustamistehtävissä.

Mielestäni tärkein tehtävä hallitustyöskentelyssä on selkeiden tavoitteiden asettaminen sekä taloyhtiöstrategian toimeenpano yhdessä isännöitsijän sekä kiinteistöhuollon ja rakennusalan ammattilaisten kanssa. Tässä suhteessa kaikki AKHA ry hallitusammattilaiset voivat olla apuna kiinteistöjen omistajille. Allekirjoittaneella on mahdollisuus toimia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden ts. yhteisöjen ja säätiöiden hallituksen jäsenenä tai neuvonantajana myös vaativissa projekteissa.

Palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille talous- ja konsultointipalveluita (yrityksen perustamistoimet ja hallinnon järjestäminen) aina sopimusten laadinnasta yritysten laajamittaiseen talous- ja hallintoprosessien järjestämiseen asti.

Taloasema -esite

Henrik Ylikoski - Taloasema Helsinki

Isännöitsijä Henrik Ylikoski:

  • Kotoisin: Helsingistä
  • Syntymävuosi: 1970
  • Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, tradenomi yo (laskentatoimi), AIT –tutkinto
  • Harrastukset: ulkoilu, mökkeily ja laskettelu

Hallituksen jäsenyys

Toimin AKHA Ry:n hallitusammattilaisena: lisätietoja akha.fi

Hallitustyöskentelyssä on erittäin tärkeää selkeiden tavoitteiden asettaminen sekä taloyhtiöstrategian toimeenpano yhdessä isännöitsijän sekä kiinteistön huollon ammattilaisten kanssa.

Kiinteistöalaan ja isännöintiin liittyvä kokemus:

Alaan liittyvää kokemusta allekirjoittaneella on yli 20 vuoden ajalta kiinteistöalan eri tehtävistä. Olen toiminut mm. isännöitsijänä, isännöitsijäyrityksen toimistopäällikkönä, liikekiinteistöjen managerina sekä kiinteistönvälitystehtävissä ja hoitanut eri tyyppisiä lakitoimeksiantotehtäviä.

Olen toiminut isännöitsijänä pääasiassa Helsingissä, minkä lisäksi olen hoitanut isännöintiä myös Espoossa, Nummelassa ja Vantaalla eri-ikäisissä ja eri tyyppisissä (kerrostalot, rivitalot ja paritalot) yhteisöissä. Kokemusta minulla on 1800 -luvun lopun kiinteistöistä aina uusiin 2020 -luvun taloyhtiöihin.

Minulla on laaja rakennuttamiskokemus eri tyyppisistä peruskorjaus- ja perusparannusurakoista: uudisrakennushankkeet, julkisivu- ja parvekekorjaukset, maanrakennus-, salaoja- ja sadevesiviemäriremontit, LVISA –talotekniikkasaneeraukset (eri korjaustavoilla suoritettuja putkiremontteja), taloyhtiöiden märkätilakorjaukset, maalämpöhankkeet, piha-alueiden rakentamishankkeet, vesikattojen uusintatyöt ja vesieristetyöt, maalausurakoita yms.

Lisäksi minulla on kokemusta uudisrakennushankkeista aina asuin- ja toimistokiinteistöjen rakennusaikaisesta isännöinnistä alkaen.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö