Pyydä tarjous isännöinnistä tai isännöintipalveluista

Isännöitipalvelumme koostuvat eri kokoisten asuinkiinteistöjen ja liikekiinteistöjen isännöinti- ja  manageerauspalveluista. Saat kauttamme ammattitaitoista isännöintipalvelua sekä kaikki hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palvelut pitkäaikaisella kokemuksella.

Tarjoamme myös kattavasti kaikki kiinteistökirjanpito- ja taloushallintopalvelut.

Pyydä tarjous

Taloasema Helsinki tarjoaa isännöintipalvelut Helsingin ja Pääkaupunkiseudun alueilla

Kun etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja Helsingin lähialueilla, haluamme olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyötahona. Hoidamme myös uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Vantaalla sekä jonkin verran myös muualla pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi tarjoamme liikekiinteistöjen isännöintipalveluita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Nykyaikasta kiinteistönhallintaa

Nykyään isännöitsijätoimistot keskittyvät ja omistajat kansainvälistyvät, mikä luo väistämättä paineita räätälöidä asiakaskohtaista palvelua. Edellä mainittuun viitaten, haluammekin tarjota asiakkaille vuorovaikutteisen kanavan nykyaikaiseen kiinteistönhallintaan sekä kehittää toimintaamme taloyhtiön ja asiakkaan etu huomioiden. Noudatamme toiminnassamme tilaajavastuun edellyttämiä säännöksiä ja periaatteita.

Taloushallinnon palvelut ja kiinteistömanageeraus

Hoiramme yritysten ja taloyhtiöiden taloushallinto- ja yrityspalvelut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Yhteistyökumppaniemme avulla hoidamme kaikki pienyrityksien ja taloyhtiöiden taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät palvelut. Kauttamme hoituu myös palkkahallinnon sekä perinnän tehtävät.

Pyydä tarjous isännöinnistä:

    Olen kiinnostunut

    IsännöintipalvelutMuu palvelu