Isännöintipalvelut – Isännöinti Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Isännöitipalvelumme koostuvat eri kokoisten asuinkiinteistöjen ja liikekiinteistöjen isännöinti- ja  manageerauspalveluista. Saat kauttamme ammattitaitoista isännöintipalvelua sekä kaikki hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palvelut pitkäaikaisella kokemuksella.

Tarjoamme myös kattavasti kaikki kiinteistökirjanpito- ja taloushallintopalvelut.

Lue lisää

Lisäpalvelut

Huoltokatselmus

Katselmuksessa käymme läpi taloyhtiösi tiloja ja tarkastamme, että huoltotoimet ovat sopimuksen mukaan hoidettuja. Liitämme havainnot huoltokirjaan tai voimme laatia erillisen huoltomuistion.

Huoltokatselmuksessa katselmoimme pääkohdittain kiinteistön tilat, alue- ja pohjarakenteet, rakennustekniikan, julkisivun, LVI-tekniikan sekä sähkö- ja tietojärjestelmät ja ehdotamme jatkotoimenpiteitä tarvittaessa.

Lue lisää huoltokatselmuksesta

Peruskorjaushankkeet

Taloaseman asiakkaana asunto-osakeyhtiö saa asiantuntijat palvelukseensa kaikissa peruskorjaus- ja peruskunnostushankkeissa. Hoidamme tai järjestämme suunnitelmallisesti vaativatkin korjaushankkeet, uudisrakennushankkeet ja perusparannushankkeet tarvittavien asiantuntijoiden johdolla.

Peruskorjaushankkeita varten Taloasemalla on myös oma palvelupaketti, josta saa tarvittaessa lisätietoja isännöitsijältä.

Lue lisää peruskorjaushankkeista
peruskorjaushankkeet, tekninen ylläpito

Nykyaikaista isännöintiä Helsinki – PK-seutu -akselilla

Tältä isännöinti Helsinki -sivultamme löydät tarjoamamme Isännöintipalvelut ja palvelukuvaukset. Palvelumme koostuvat eri kokoisten asuinkiinteistöjen ja liikekiinteistöjen isännöinti- ja  manageerauspalveluista. Tarjoamme isännöintipalveluita pienille ja suurille taloyhtiöille. Löydämme juuri sinulle parhaiten soveltuvat taloyhtiöratkaisut ja maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitsette.

Saat asiakkaanamme vuorovaikutteista, ammattitaitoista ja asiansa osaavaa sekä huolellista isännöintipalvelua. Hoidamme myös uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Vantaalla sekä Espoon alueilla.

Meiltä saatte myös kaikki hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palvelut sekä kiinteistön korjauspalvelut pitkäaikaisella kokemuksella. Hoidamme kaikki korjaus- ja uudisrakennuttamistehtävät sekä järjestämme kiinteistön huolto- ja korjauspalvelut ym. tekniset ylläpitopalvelut kiinteistöosakeyhtiöille ja asunto-osakeyhtiöille.

Tarjoamme myös kattavasti kaikki kiinteistökirjanpito- ja taloushallintopalvelut sekä raportoimme säännöllisesti ja kattavasti asiakasta taloyhtiön talouden tapahtumista, joten pysyt aina ajan tasalla taloyhtiön talouden tilasta.

Digitaaliset palvelut

Yleisimmät asumiseen liittyvät asiat, kuten muuttoilmoitukset ja asiakirjatilaukset hoidat helposti verkkopalveluiden kautta tai sitten voit hoitaa halutessasi asiat puhelimen tai muun viestimen kautta. Meillä asiakas tavoittaa helposti tarvittavan asiantuntijan…

Lue isännöinnin digitaalisista palveluista

 

Isännöintipalvelun ostaminen taloyhtiölle

Mikäli isännöintipalveluiden ostaminen on ajankohtaista taloyhtiössäsi, avustamme teitä taloyhtiön tärkeässä päätöksessä. Tärkeää on harkita palvelun laajuutta ja tehtäväkuvauksia huolellisesti sekä tarkastella isännöitsijän ammattitaitoa valinnan pohjalle…

Isännöintipalvelun ostaminen

 


Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin taloyhtiönne tarpeista. Kun etenemme yhteistyöhön saakka, teet kanssamme selkeän sopimuksen, jossa molempien vastuualueet ovat selkeitä. Tällöin yhteistyö on vaivatonta, ja kaikki sovittu tulee tehtyä ajallaan. Jos haluat laadukasta isännöintiä Helsinki ja muu PK-seutu -akselilla, niin olemme valintasi.

Ota yhteyttä

Teemme isännöintiä Helsinki – Espoo – Vantaa – Järvenpää – Nummela – Vihti, Kerava – Porvoo – Sipoo –akselilla.

Lisätietoja isännöintituotteistamme saatte myös Taloasema -ketjun kotisivuilta taloasema.fi

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö