Taloasema Helsinki Ylikoskella vahva tekninen osaaminen kiinteistöjen hoidossa

Kokemusta ja osaamista kaiken kokoisille taloyhtiöille

Taloasema Helsinki Ylikoski hoitaa kokemuksella ja ammattitaidolla kaikenkokoiset taloyhtiöt ja kiinteistöyhtiöt. Meillä on valmis palveluratkaisu eri tarpeisiin, olipa kyse sitten suuresta taloyhtiöstä tai pienemmästä rivitalo- tai paritaloyhtiöstä. Voit valita meiltä itsenäisen hoitomallin, jossa voit hoitaa osan tehtävistä itse ja turvautua ammatti-isännöitsijään tarvittaessa. Voit myös valita täyden palvelun, jossa kaikki isännöintitehtävät hoidetaan ammattilaisen toimesta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Ammattilaiset apunanne

Taloasema Helsinki Ylikoski on aina taloyhtiösi apuna. Meillä on vahva osaaminen kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisen kirjanpidon hoitamisessa. Käytämme Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmaa varmistaaksemme tarkan ja luotettavan taloudenpidon. Lisäksi meillä on pitkä kokemus uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä jonkin verran myös pääkaupunkiseudun lähialueilla. Tarjoamme myös isännöinti- ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Kiinteistöjen hoidossa tarvitaan vahvaa teknistä osaamista, ja siinä me olemme vahvoilla. Hoidamme asiat joko omassa toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kautta. Tavoitteemme on varmistaa kiinteistön korjausten ja huoltotoimenpiteiden suorittaminen parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella. Voit luottaa siihen, että me Taloasema Helsinki Ylikoskessa hoidamme kiinteistönne tarpeet ammattitaidolla ja huolellisesti.