Vuokratulot ja vuokralaisten asuminen – miten hoitaa isännöinti tehokkaasti ja luotettavasti?

Taloasema Helsinki Ylikoski – Luotettava ja ammattitaitoinen isännöintiyritys

Olemme Taloasema Helsinki Ylikoski, Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys. Tarjoamme korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Missiomme on olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyötahona Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Toimimme isännöintialalla ammattitaitoisesti ja tarjoamme laadukkaita isännöintipalveluita niin taloyhtiöille kuin liikekiinteistöillekin. Hoidamme kaiken kokoisia taloyhtiöitä, olipa kyseessä suuri asuinkerrostalo tai pieni rivitaloyhtiö. Meillä on valmis palveluratkaisu eri taloyhtiötarpeisiin, joten voitte valita sopivan hinta- ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Kokemusta uudiskohteiden isännöinnistä

Lisäksi meillä on pitkä kokemus uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä jonkin verran myös pääkaupunkiseudun lähialueilla. Ymmärrämme, että uudiskohteiden isännöinnissä on otettava huomioon erityispiirteitä ja haasteita, joita vanhempien kiinteistöjen kanssa ei välttämättä ole. Meillä on tarvittava tekninen osaaminen suunnitella ja hoitaa uusien taloyhtiöiden tarpeita tehokkaasti ja luotettavasti. Uudiskohteiden isännöinnissä varmistamme, että kaikki lakisääteiset velvoitteet ja määräykset täytetään. Hoidamme kirjanpidot aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti sekä käytämme moderneja taloushallinto-ohjelmistoja, kuten Visma Fivaldi. Näin varmistamme, että taloyhtiön talousasiat ovat ajan tasalla ja läpinäkyviä.

Liikekiinteistöjen isännöinti ammattitaidolla

Meillä on kokemusta myös liikekiinteistöjen isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Liikekiinteistöt asettavat erilaisia vaatimuksia isännöintityölle, ja Siksi meillä on vahvaa teknistä osaamista ja ammattitaitoa näiden kiinteistöjen hallintaan. Hoidamme liikekiinteistöjen isännöinnin joko oman toimistomme kautta, teknisen isännöinnin yksikön kautta tai yhteistyökumppaneidemme avulla. Tavoitteemme on löytää aina paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi. Huolehdimme, että liikekiinteistön arvokkuus säilyy ja että kiinteistön käyttäjät voivat nauttia toimivista tiloista. Lisäksi varmistamme, että kaikki kiinteistön hallintaan ja ylläpitoon liittyvät määräykset ja viranomaisten vaatimukset täytetään.

Pyydä tarjous isännöinnistä