Muuttoilmoitus

Väestötietojärjestelmään tehtävän ilmoituksen lisäksi tehdään muuttoilmoitus myös taloyhtiölle. Digi- ja viestintävirastolle tai postiin tehtävä muuttoilmoitus ei välity isännöitsijätoimistolle.

Kiinteistön tiedot

Muuttajan tiedot

Mukana muuttavan puolison tiedot

Mukana muuttavat muut perheenjäsenet/asukkaat

Mistä muutetaan

Minne muutetaan/uusi osoite

Milloin muutetaan?

Muuttoilmoituksen teko ja tietosuoja

Muuttoilmoitus on lain mukaan tehtävä viimeistään viikon kuluessa muutosta taloyhtiölle. Tee muuttoilmoitus myös aina Digi- ja väestötietovirastoon, kun muutat pysyvästi asunnosta toiseen ja myös silloin, kun tilapäinen oleskelusi toisessa osoitteessa kestää yli kolme kuukautta. Muuttoilmoituksen voi tehdä helpoimmin sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa posti.fi/muuttoilmoitus/ (24 h/vrk) verkkopankkitunnusten avulla tai henkilökortilla.

Mikäli et voi tehdä osoitteenmuutosta Internetin kautta, tee muuttoilmoitus Postin konttorissa. Taloyhtiö ja isännöitsijätoimisto suojaavat palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tietojen luovuttaja antaa suostumuksen käyttää henkilötietoja taloyhtiön talous-, huolto/korjaus- ja hallinnollista käyttöä varten.