Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 7.–13.10.2024!

Energiankäytön uusi aika
Syksyllä vietetään valtakunnallista Energiansäästöviikkoa 7.–13.10.2024! Energiankäytön uudella ajalla energiansäästö on yhä enemmän oikea-aikaista sähkönkäyttöä ja kulutuksen siirtämistä. Energiafiksu käyttäjä seuraa kulutusta ja sähkön hintaa – jätetään yhdessä tarpeeton energiankäyttö historiaan!

Ilmoita nyt työpaikkasi, taloyhtiösi tai yhteisösi mukaan tekemään tärkeää työtä energiatehokkuuden sekä järkevän ja oikea-aikaisen energiankäytön edistämiseksi. Kerro samalla, mikä tai mitkä ovat teidän energiatekojanne tänä vuonna.

Kaikki teidät on kutsuttu mukaan!
Energia kuuluu kaikkien elämään, joten kutsumme kaikki suomalaiset mukaan viettämään Energiansäästöviikkoa. Haastamme yritykset, yhteisöt, kunnat, järjestöt, taloyhtiöt ja oppilaitokset viemään viestiä eteenpäin ja tekemään merkityksellisiä energiatekoja töissä, kotona ja liikenteessä!

Valmiit kampanja-aineistot viettäjien tukena
Helpoin tapa osallistua Energiansäästöviikolle on ottaa käyttöön valmista viestintämateriaalia ja jakaa sitä verkkosivuillanne, henkilöstön intrassa ja some-kanavissa. Saatte hyvissä ajoin käyttöönne kampanjatunnukset, some-kortit, tekstejä ja videoita. Kannustamme osallistujia myös kertomaan sidosryhmille omista energiateoistanne ja kestävän energiankäytön edistämisestä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen https://www.energiansaastoviikko.fi/ilmoittaudu_mukaan

Pyydä tarjous isännöinnistä