Valitse sopiva hinta- ja palvelutaso isännöinnissä

Tarjoamme sopivan hinta- ja palvelutason isännöinnissä

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingissä toimiva luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Haluamme olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyötahona, kun etsitte ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja lähialueilla. Tarjoamme asiakaskeskeisesti ja kustannustehokkaasti eri taloyhtiöiden tarpeisiin sopivia palveluratkaisuja.

Meillä on kokemusta ja asiantuntemusta hoitaa kaiken kokoisia taloyhtiöitä, aina suurista taloyhtiöistä rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Voitte valita sopivan hinta- ja palvelutason isännöinnissä. Tarjoamme joustavia vaihtoehtoja, joissa voitte hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja hyödyntää ammatti-isännöitsijän apua tarpeen mukaan. Toisen vaihtoehdon avulla voitte siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Näin saatte aina tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Kokenut ja ammattitaitoinen isännöitsijä taloyhtiönne apuna

Olemme vahvasti sitoutuneita taloyhtiönne menestykseen. Isännöintipalvelumme pitävät sisällään kaiken tarvittavan, kuten kirjanpidon, asiakirjahallinnan ja taloyhtiön kokousten järjestämisen. Hoidamme kaikki tehtävät ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kirjanpito hoidetaan aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmassa.

Luotettavuus ja ammattitaito ovat meille tärkeitä, ja haluamme varmistaa, että taloyhtiönne saavuttaa tavoitteensa. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja olemme aina käytettävissä tarvittaessa. Kokemuksemme uudiskohteiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla takaa asiantuntevan avun myös uusiin taloyhtiöihin liittyvissä asioissa.

Kiinteistöjen tekninen osaaminen ja huoltotoimet

Kiinteistöjen isännöinti vaatii vahvaa teknistä osaamista, ja meillä on pitkäaikainen yhteistyöverkosto ammattitaitoisten kumppanien kanssa. Huolehdimme kiinteistön korjauksista ja huoltotoimista joko omassa toimistossamme tai teknisen isännöinnin yksikössämme, jotta taloyhtiönne kiinteistö säilyy hyvässä kunnossa. Tavoitteenamme on löytää aina paras asiantuntemus kiinteistön korjauksiin ja huoltotoimiin.

Tarjoamme myös isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Haluamme varmistaa, että kaikenkokoiset kiinteistöt saavat tarvitsemansa teknisen tuen ja ammattitaitoisen palvelun. Luotettava ammattilainen on aina taloyhtiönne apuna.

Pyydä tarjous isännöinnistä