Taloasema Helsinki Ylikoski – Turvallinen ja luotettava isännöintikumppani

Turvallinen ja luotettava isännöintikumppani

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva isännöintiyritys, joka tarjoaa luotettavia ja korkealaatuisia isännöintipalveluita taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Kun etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, voimme toimia luotettavana kumppanina taloyhtiönne apuna ja yhteistyötahona.

Olemme erikoistuneet hoitamaan kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä, tarjoten räätälöityjä palveluratkaisuja eri tarpeisiin. Olipa kyseessä suuri taloyhtiö tai pieni rivitalo- ja paritaloyhtiö, meillä on monipuolinen osaaminen ja käytössämme laadukkaat työkalut, joilla voimme varmistaa asumisen korkean laadun ja tehokkaan kustannushallinnan.

Yhteistyötä taloyhtiönne parhaaksi

Tarjoamme ammattitaitoista isännöintiä Helsingin seudulla oleville taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Tavoitteemme on olla taloyhtiöiden luotettava kumppani ja tarjota heille laadukkaita palveluita. Huolehdimme kaikista isännöintitehtävistä, jolloin taloyhtiö voi keskittyä olennaiseen – asumisen laatuun ja viihtyvyyteen.

Meidän tehtävämme on huolehtia taloyhtiön kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, taloushallinnosta sekä teknisestä isännöinnistä. Taloasema Helsinki Ylikoski toimii aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti, jotta taloyhtiö voi olla varma, että kaikki tehtävät hoidetaan asianmukaisesti ja lainmukaisesti. Ote yhteyttä, niin keskustellaan lisää!