Tulevaisuuden isännöintipalvelut: digitalisaatio ja tehokkuus

Taloasema Helsinki Ylikoski: Ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys, jonka tavoitteena on tarjota korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Olemme ylpeitä siitä, että olemme taloyhtiönne apuna ja yhteistyökumppanina, kun etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja Helsingin lähialueilla.

Meillä on pitkäaikaista kokemusta ja ammattiosaamista isännöintitehtävien hoitamisessa kaiken kokoisissa taloyhtiöissä. Olipa kyseessä suuri taloyhtiö tai pieni rivitalo- tai paritaloyhtiö, meillä on valmis palveluratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Voitte valita juuri teille sopivan hinta- ja palvelutason. Tarjoamme myös mahdollisuuden hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti turvautumalla ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa. Huolehdimme aina kirjanpidon astetta sisältävästi, noudattaen kirjanpitolakia ja asunto-osakeyhtiölakia, ja käytämme tässä tarkoituksessa alan parasta varainhoitojärjestelmää – Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa.

Uudiskohteiden ja liikekiinteistöjen isännöinti – asiantuntevasti ja luotettavasti

Taloasema Helsinki Ylikoski on erikoistunut myös uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Luomme luotettavia ja pitkäaikaisia suhteita taloyhtiöiden kanssa näiden uusien kohteiden valmistumisen jälkeen, jotta asukkaat voivat nauttia korkeasta elämisen laadusta. Turvaamme myös kiinteistöjen omistajien etuja pitkäaikaisesti ja varmistamme kiinteistön tehokkaan ja täydellisen toiminnan.

Olemme pitkäaikainen yhteistyökumppani myös liikekiinteistöjen omistajille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, tarjoten kattavia isännöinti- ja manageerauspalveluita. Ymmärrämme, että liikekiinteistöissä tarvitaan erityistä teknistä osaamista, ja huolehdimme näistä tarpeista joko omassa toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössä tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Tavoitteenamme on löytää aina paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi, jotta liikekiinteistösi toimisi tehokkaasti ja täyttäisi kaikki vaaditut standardit.

Pyydä tarjous isännöinnistä