Isännöintipalvelut ja yrityspalvelut

Isännöintipalvelut Helsingin alueella

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy /  Taloasema Helsinki  on Helsingissä toimiva isännöintiyritys. Kun etsit laadukasta isännöintiä Helsingissä, haluamme olla taloyhtiönne ja asukkaiden apuna. Hoidamme pääasiassa isännöintiä Helsingin alueella, mutta hoidamme myös isännöintiä pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme myös liikekiinteistöjen isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Nykyään Helsingin isännöitsijätoimistot keskittyvät ja kansainvälistyvät, mikä luo väistämättä paineita parantaa laatua sekä asiakaskohtaista palvelua. Edellä mainittuun viitaten, haluammekin tarjota osakkaille sekä asukkaille vuorovaikutteisen kanavan nykyaikaiseen kiinteistönhallintaan ja kehittää toimintaamme asiakkaan ja kiinteistöalan eduksi. Keskeinen tavoitteemme on asiakkaan kiinteistön arvon jatkuva kehittäminen.

Vaikka isännöitsijätoimistoja Helsingissä on lukuisia, erotumme joukosta vahvalla yrittäjävetoisuudella.  Isännöinnin toimialalla A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy toimii osana Taloasema –ketjua, joka on valtakunnallinen isännöintialan Franchising -ketju. Yrityksellämme on kattava kokemus kiinteistöalasta sekä PK -yrityksien eri taloushallinto- ja hallintotehtävistä. Vahvuutenamme on eri yritysmuotojen laaja-alainen osaaminen.

Hoidamme kirjanpitotehtävät itse, jonka lisäksi meillä on kiinteistökirjanpitoihin erikoistunut  taloushallintoyksikkö, jossa hoidetaan kaikki isännöintiin liittyvät  kirjanpito-, laskutus-, maksuvalvonta- ja lainalaskentatehtävät.  Hoidamme myös kaikki kiinteistöjen ALV -asiat sekä taloushallinnon verotus-, oikaisu- ja  selvittelytehtävät.

Ketjullamme on myös oma teknisen isännöinnin yksikkö ts. Taloasema Tekniikka, joka palvelee asiakkaitamme isännöintiin liittyvissä valvonta- ja rakennuttamistehtävissä.

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy tarjoaa laadukasta isännöintipalvelua pääkaupunkiseudulla asunto-osakeyhtiöille, asuntoyhteisöille sekä liikekiinteistöille  kustannustehokkaasti. Asiakkaanamme saatte vahvaa osaamista taloushallinnon, hallinon ja korjausrakennuttamisen sektoreilla. Järjestämme kaikki  kiinteistöjen huollot ja korjaukset joustavasti. 

Asiakkaan etu ja nykyaikaisesti toimiva koti on meille erittäin tärkeä asia. Meillä  asiakas tavoittaa aina isännöitsijän vaivattomasti. Tärkein tavoitteemme on luoda asiakkaille pitkäntähtäyksen kustannussäästöjä sekä edistää molemminpuoleista etua asiakassuhteen aikana.

Yrityksien neuvontapalvelut

Tarjoamme yrityksille talous- ja konsultointipalveluita (yrityksen perustamistoimet ja hallinnon järjestäminen) aina sopimusten laadinnasta yritysten laajamittaiseen talous- ja hallintoprosessien järjestämiseen asti.

Asiakkaanamme saatte kauttamme tarvittavat lakiasianpalvelut, minkä lisäksi liikeyrityksillä on mahdollisuus saada myös mainossektorin palveluita. Osan tehtävistä hoidamme itsenäisesti ja osa toiminnoista hoidetaan pitkäaikaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta.

Tarkoituksemme on tarjota kokonaisvaltaista palvelua isännöinti- ja yritysasiakkaille, jotta yhtiöiden palvelut sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti yhden palvelunumeron kautta. Lisätietoja palvelukokonaisuuksista saatte allekirjoittaneelta.

Henrik Ylikoski
oik. kand. AIT, lupalakimies


Isännöitsijä henrik ylikoski:

Kotoisin: Helsingistä
Ikä: 47 v.
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, tradenomi yo (laskentatoimi), AIT –tutkinto
Harrastukset: ulkoilu, mökin korjaus ja laskettelu

Kiinteistöalaan liittyvä kokemus lyhyesti:

Alaan liittyvää kokemusta allekirjoittaneella on n. 20 vuoden ajalta kiinteistöalan eri tehtävistä. Olen toiminut isännöitsijänä, isännöitsijäyrityksen toimistopäällikkönä, liikekiinteistöjen managerina sekä kiinteistönvälitystehtävissä ja hoitanut eri tyyppisiä lakitoimeksiantotehtäviä.

Olen toiminut isännöitsijänä pääasiassa Helsingissä, minkä lisäksi olen hoitanut isännöintiä myös Espoossa ja Vantaalla eri-ikäisissä ja eri tyyppisissä (kerrostalot, rivitalot ja paritalot) yhteisöissä. Kokemusta  minulla on 1800 -luvun lopun kiinteistöistä aina uusiin 2010 -luvun taloyhtiöihin.

Allekirjoittaneella on laaja rakennuttamiskokemus eri tyyppisistä peruskorjaus- ja perusparannusurakoista: uudisrakennushankkeet, julkisivu- ja parvekekorjaukset, maanrakennus-, salaoja- ja sadevesiviemäriremontit, LVISA –talotekniikkasaneeraukset (eri korjaustavoilla suoritettuja putkiremontteja), taloyhtiöiden märkätilakorjaukset, piha-alueiden rakentamishankkeet, vesikattojen uusintatyöt ja vesieristetyöt, maalausurakoita ym. Lisäksi allekirjoittaneella on kokemusta uudisrakennushankkeista aina asuin- ja toimistokiinteistöjen rakennusaikaisesta isännöinnistä alkaen.