Isännöintipalvelut ja yrityspalvelut

Isännöintipalvelut Helsingin ja PK-seudun alueilla

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy /  Taloasema Helsinki  on Helsingin seudulla toimiva isännöintiyritys. Kun etsit laadukasta isännöintiä Helsingissä ja Helsingin lähialueilla, haluamme olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyötahona. Hoidamme erityisesti uudiskohteiden isännöintiä Vantaalla ja jonkin verran myös muualla pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi tarjoamme liikekiinteistöille isännöintipalveluita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Nykyään isännöitsijätoimistot keskittyvät ja kansainvälistyvät, mikä luo väistämättä paineita räätälöidä asiakaskohtaista palvelua. Edellä mainittuun viitaten, haluammekin tarjota asiakkaille vuorovaikutteisen kanavan nykyaikaiseen kiinteistönhallintaan sekä kehittää toimintaamme taloyhtiön ja asiakkaan etu huomioiden. Noudatamme toiminnassamme Tilaajavastuun edellyttämiä säännöksiä ja periaatteita.

Tavoitteemme

Keskeinen tavoitteemme on asiakkaan kiinteistön arvon kehittäminen pitkäntähtäimen tavoitteilla sekä oikeilla strategisilla ratkaisuilla. Suurin kustannussäästö ja paras arvon kehitys kiinteistöihin saadaan aikaan  suunnitelmallisuudella. Yritykseni tavoitteena onkin ohjeistaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja avustajina toiminnassamme käytämme luotettavia ja ammattimaisia yhteistyötahoja.

Painotamme erityisesti taloyhtiöiden kehittämistyössä ja säästöissä huolellista ja osaavaa korjaustoimintaa sekä rakennusautomaation käytön edistämistä. Rakennusautomaatiolla pyritään saamaan aikaan taloyhtiöille kustannussäästöjä sekä parantamaan asumismukavuutta, joskin samalla huomioimme  jatkuvasti  kiristyvät energia- ja ympäristösäädökset. Lisätietoja aiheesta saa Henrik Ylikoskelta.

Vaikka isännöitsijätoimistoja Helsingissä on lukuisia, erotumme joukosta vahvalla yrittäjäkeskeisyydellä.  Isännöinnin toimialalla A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy toimii osana Taloasema –ketjua, joka on valtakunnallinen isännöintialan Franchising -ketju. Yrityksellämme on laaja kokemus kiinteistöalasta ja rakennuttamistehtävistä sekä PK -yrityksien eri taloushallinto- ja hallintotehtävistä. Vahvuutenamme onkin eri yritysmuotojen laaja-alainen osaaminen.

Hoidamme kirjanpitotehtävät itse, jonka lisäksi meillä on kiinteistökirjanpitoihin erikoistunut  taloushallintoyksikkö, jossa hoidetaan kaikki isännöintiin liittyvät  kirjanpito-, laskutus-, maksuvalvonta- ja lainalaskentatehtävät.  Hoidamme myös kaikki kiinteistöjen ALV -asiat sekä taloushallinnon verotus-, oikaisu- ja selvittelytehtävät.

Ketjullamme on myös oma teknisen isännöinnin yksikkö ts. Taloasema Tekniikka, joka palvelee asiakkaitamme isännöintiin liittyvissä valvonta- ja rakennuttamistehtävissä.

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy tarjoaa osaavaa ja kustannustehokasta  isännöintipalvelua pääkaupunkiseudulla asunto-osakeyhtiöille, asuntoyhteisöille sekä liikekiinteistöille kustannustehokkaasti. Asiakkaanamme saatte vahvaa osaamista taloushallinnon, hallinon ja korjausrakennuttamisen sektoreilla. Järjestämme kaikki  kiinteistöjen huollot ja korjaukset joustavasti. 

Asiakkaan etu ja nykyaikaisesti toimiva koti on meille erittäin tärkeä asia. Meillä  asiakas tavoittaa aina isännöitsijän vaivattomasti. Tärkein tavoitteemme on luoda asiakkaille pitkäntähtäyksen kustannussäästöjä sekä edistää molemminpuoleista etua asiakassuhteen aikana.

Palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille talous- ja konsultointipalveluita (yrityksen perustamistoimet ja hallinnon järjestäminen) aina sopimusten laadinnasta yritysten laajamittaiseen talous- ja hallintoprosessien järjestämiseen asti.

Asiakkaanamme saatte kauttamme tarvittavat lakiasianpalvelut, minkä lisäksi liikeyrityksillä on mahdollisuus saada myös mainossektorin palveluita. Osan tehtävistä hoidamme itsenäisesti, joskin osa toiminnoista hoidetaan pitkäaikaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta.

Tarkoituksemme on tarjota kokonaisvaltaista palvelua isännöinti- ja yritysasiakkaille, jotta yhtiöiden palvelut sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti yhden palvelunumeron kautta. Lisätietoja palvelukokonaisuuksista saatte allekirjoittaneelta.

Henrik Ylikoski
oik. kand. AIT, lupalakimies


Isännöitsijä Henrik Ylikoski:

Kotoisin: Helsingistä
Syntymävuosi: 1970
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, tradenomi yo (laskentatoimi), AIT –tutkinto

Harrastukset: ulkoilu, mökkeily ja laskettelu

Hallituksen jäsenyys

Minut on hyväksytty v. 2020 AKHA Ry:n hallitusammattilaiseksi kokeneiden ja osaavien kiinteistöalan ammattilaisten joukkoon. Näin ollen pystyn avustamaan  kiinteistönomistajia tarvittaessa myös hallitustehtävissä.

 

 

Kiinteistöalaan ja isännöintiin liittyvä kokemus:

Alaan liittyvää kokemusta allekirjoittaneella on n. 20 vuoden ajalta kiinteistöalan eri tehtävistä. Olen toiminut mm. isännöitsijänä, isännöitsijäyrityksen toimistopäällikkönä, liikekiinteistöjen managerina sekä kiinteistönvälitystehtävissä ja hoitanut eri tyyppisiä lakitoimeksiantotehtäviä.

Olen toiminut isännöitsijänä pääasiassa Helsingissä, minkä lisäksi olen hoitanut isännöintiä myös Espoossa, Nummelassa ja Vantaalla eri-ikäisissä ja eri tyyppisissä (kerrostalot, rivitalot ja paritalot) yhteisöissä. Kokemusta  minulla on 1800 -luvun lopun kiinteistöistä aina uusiin 2020 -luvun taloyhtiöihin.

Allekirjoittaneella on laaja rakennuttamiskokemus eri tyyppisistä peruskorjaus- ja perusparannusurakoista: uudisrakennushankkeet, julkisivu- ja parvekekorjaukset, maanrakennus-, salaoja- ja sadevesiviemäriremontit, LVISA –talotekniikkasaneeraukset (eri korjaustavoilla suoritettuja putkiremontteja), taloyhtiöiden märkätilakorjaukset, maalämpöhankkeet, piha-alueiden rakentamishankkeet, vesikattojen uusintatyöt ja vesieristetyöt, maalausurakoita ym. Lisäksi allekirjoittaneella on kokemusta uudisrakennushankkeista aina asuin- ja toimistokiinteistöjen rakennusaikaisesta isännöinnistä alkaen.

 

Marikoo kotisivut