Tee taloyhtiöstäsi menestyvä – vinkit isännöintiin Taloasema Helsinki Ylikosken kokeneilta ammattilaisilta

Pitkäaikainen ja kokenut isännöintikumppani

Taloasema Helsinki Ylikoski on pitkään alalla toiminut ja kokenut isännöintiyritys Helsingin seudulla. Tarjoamme ammattitaitoista ja asiakaskeskeistä isännöintipalvelua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Voimme toimia taloyhtiönne apuna ja yhteistyökumppanina, olipa kyseessä suuri kerrostaloyhtiö tai pienempi rivitalo- tai paritaloyhtiö. Meillä on valmis palveluratkaisu eri tarpeisiin, joten voitte valita sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Meillä on vahva asiantuntemus uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudun lähialueilla. Olemme hoitaneet näitä tehtäviä jo pitkään, joten tiedämme, mitä tarvitaan sujuvan ja tehokkaan isännöinnin toteuttamiseksi. Lisäksi tarjoamme isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita myös liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Ammattitaitoiset ja luotettavat palvelut

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista asumista taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Olemme luotettava kumppani, joka huolehtii taloyhtiönne tarpeista ammattitaidolla. Huolehdimme kirjanpidoista aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti, käyttäen Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa.

Kiinteistöt vaativat myös vahvaa teknistä osaamista, ja meillä on tarvittavan asiantuntemuksen lisäksi laaja verkosto yhteistyökumppaneita, joiden avulla pystymme hoitamaan kiinteistöjen korjaukset ja huoltotoimet sujuvasti. Pyrimme aina löytämään parhaan asiantuntijuuden kiinteistön kunnossapitoon ja huoltoon.

Olemme valmiita tukemaan taloyhtiötäne niiden tarpeiden mukaisesti. Voitte hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua tarvittaessa ammatti-isännöitsijän apuun, tai sitten voitte siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Meidän tavoitteemme on tarjota joustavia ja räätälöitäviä palveluita, jotka sopivat juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin.

Pyydä tarjous isännöinnistä