Tee taloyhtiöstäsi energiatehokas: Vinkit kestävään asumiseen ja säästöihin

Meistä

Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Haluamme olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyökumppanina, kun tavoitteenanne on tehdä taloyhtiöstänne energiatehokas ja samalla säästää kustannuksissa. Alla on meiltä muutamia vinkkejä kestävään asumiseen ja energiansäästöön!

Lisätkää eristystä

Hyvä lämmöneristys ja lämpöä talteen ottava ilmanvaihto on avain energiatehokkuuteen. Taloyhtiön kannattaa tarkistaa, että rakennuksessa on riittävä lämmöneristys, jotta lämpöä ei karkaa tarpeettomasti ulos. Huonosti eristetyissä rakennuksissa lämpöhukka voi olla merkittävä, mikä nostaa lämmityskustannuksia. Eristyksen parantaminen esim. yläpohjassa voi kuitenkin vähentää lämmitystarvetta ja siten säästää energiaa. Tarkistakaa, että ikkunat ja ovet ovat tiiviit ja lämpöeristykseen käytetään laadukkaita materiaaleja. Me Taloasemalla voimme auttaa taloyhtiötänne eristyskysymyksissä! Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme tekemään tarvittavat energiakatselmukset ja antamaan suosituksia eristystä koskevissa asioissa – näin taloyhtiönne pystyy tekemään fiksuja päätöksiä tulevaisuuden energiatehokkuuden kannalta.

Investoikaa energiatehokkaisiin järjestelmiin

Energiatehokkaiden järjestelmien käyttöönotto sekä rakennusautomaation hyödyntäminen on erinomainen tapa säästää energiaa ja kustannuksia pitkällä tähtäimellä, esimerkiksi uudet lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät voivat olla huomattavasti energiatehokkaampia kuin vanhentuneet järjestelmät. Taloyhtiönne kannattaa harkita investointeja tällaisiin järjestelmiin, sillä ne voivat tuottaa merkittäviä säästöjä tulevaisuudessa. Olemme Taloasemalla erikoistuneet myös uudiskohteiden isännöintiin. Voimme auttaa taloyhtiötänne valitsemaan parhaat energiatehokkaat järjestelmät ja huolehtia niiden oikeasta toiminnasta. Luotettavuutemme ja asiantuntemuksemme varmistavat, että taloyhtiönne saa parasta mahdollista apua energiaa säästävien ratkaisujen löytämiseen.

Seuratkaa kulutusta ja kannustakaa asukkaita säästämään

Taloyhtiön energiatehokkuuden parantamiseen liittyy olennaisesti energiankulutuksen seuranta ja asukkaiden aktivoiminen säästämään energiaa. Asukkaiden tietoisuus omasta energiankulutuksestaan auttaa luomaan yhteishenkeä ja sitoutumista energiansäästöön. Taloyhtiö voi harkita rakennusautomaation ja energiankulutuksen seurantajärjestelmän asentamista ja tarjota asukkaille tietoa kulutuksesta sekä vinkkejä energiatehokkaaseen elämäntapaan. Näin taloyhtiönne voi edistää kestävää asumista ja samalla säästää kustannuksissa. Taloasema Helsinki Ylikoski on sitoutunut auttamaan taloyhtiötänne kestävän asumisen ja energiatehokkuuden saralla. Tarjoamme asiantuntevaa isännöintipalvelua koko pääkaupunkiseudulla ja autamme taloyhtiöitämme löytämään parhaita tapoja säästää energiaa ja kustannuksia. Olemme luotettava kumppani ja teemme yhteistyötä tehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous isännöinnistä