Laadukkaan isännöintipalvelun tärkeimmät tehtävät

Laadukkaan isännöintipalvelun tärkeimmät tehtävät

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva isännöintiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista isännöintiä taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Haluamme olla apuna ja yhteistyökumppanina, kun etsit korkealaatuista isännöintipalvelua Helsingissä ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Laadukkaan isännöintipalvelun tehtäviin kuuluu useita tärkeitä osa-alueita, jotka varmistavat taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden sujuvan toiminnan ja asumisen laadun. Alla ovat muutamia esimerkkejä näistä tehtävistä.

Taloushallinnon tehtävät

Yksi laadukkaan isännöintipalvelun tärkeimmistä tehtävistä on taloushallinnon hoitaminen. Taloasema Helsinki Ylikoski käyttää Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa, joka varmistaa, että taloyhtiöiden kirjanpito hoidetaan aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Ammattitaitoinen isännöintitiimimme huolehtii taloushallinnon tehtävistä, kuten laskutuksesta, maksuliikenteestä ja kirjanpidosta, jotta taloyhtiön talous pysyy tasapainossa ja toiminta on läpinäkyvää.

Lisäksi tarjoamme taloyhtiöille räätälöityjä palveluratkaisuja taloushallinnon hoitamiseksi. Voitte valita sopivan hinta- ja palvelutasotason, joka vastaa taloyhtiönne tarpeita. Halutessanne voitte hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa, tai voitte siirtää kaikki taloushallinnon tehtävät ammattilaisen hoidettavaksi.

Uudiskohteiden isännöinti

Hoidamme myös pitkällä kokemuksella uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä jonkin verran muualla pääkaupunkiseudun lähialueilla. Uudiskohteiden isännöinti vaatii erityisosaamista ja tehokasta projektinhallintaa. Taloasema Helsinki Ylikoski on tässä vahvoilla, sillä meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus uudiskohteiden käyttöönotosta ja asumisen laadun varmistamisesta.

Uudiskohteiden isännöintiin kuuluu monia tehtäviä, kuten tarvittavien toimenpiteiden suunnittelu ja koordinointi, asiakastyytyväisyyden varmistaminen sekä uusien asukkaiden opastaminen taloyhtiön käytännöistä ja palveluista. Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiä, että uudet asukkaat voivat nauttia korkeasta asumisen laadusta ja viihtyä kodissaan.

Pyydä tarjous isännöinnistä