TARJOUS: Kaupan päälle vuoden huoltokatselmukset ja Kotisivu Plus -palvelu uusiin sopimuksiin

Etsitkö luotettavaa isännöitsijää, joka hoitaa taloyhtiösi asioita aktiivisesti ja taloudellisesti? Meiltä saat kattavat isännöinnin palvelut Helsingin alueella. Tarjoamme myös juristitason osaamista taloyhtiön asioihin.

Juuri nyt isännöintisopimuksen tekeminen on edullista! Saat veloituksetta kaksi huoltokatselmusta (arvo 800 €) sekä helppokäyttöisen Kotisivu Plus -palvelun, joka kulkee puhelimessasi aina mukana taloyhtiön digitaalisena tiedotus- ja asiointikanavana. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Tarjous on voimassa 1.1.2023 – 30.6.2023 välillä tehtyihin uusiin Taloasema Uusi Talo ja Taloasema Plus – sopimuksiin.

Huoltokatselmukset tehdään keväällä ja syksyllä sovittuna ajankohtana.

Ota yhteyttä

Miksi tarttua tarjoukseen?

1) Saat isännöintipalvelut kokeneelta ja verkostoituneelta isännöitsijältä. Lue lisää.

2) Huoltokatselmus on rahanarvoinen etu (800 €), jonka avulla voit säästyä kalliilta korjauskuluilta ja ennakoida huolto- ja korjaustarpeet. Lue lisää.

3) Digitaalinen Kotisivu Plus -palvelu helpottaa osakkaiden, asukkaiden ja isännöitsijän viestintää ja asioiden hoitoa. Lue lisää! 

”Isännöitsijä huolehtii taloyhtiöstämme kuin omastaan” – Asiakas Mikko Seppänen

Mikä on huoltokatselmus?

Huoltokatselmus on tärkeä osa taloyhtiön ennakoivaa kunnossapitoa.

Katselmuksessa käymme läpi taloyhtiösi tiloja ja tarkastamme, että huoltotoimet ovat sopimuksen mukaan hoidettuja. Liitämme havainnot huoltokirjaan tai voimme laatia erillisen huoltomuistion.

Katselmuksen toteuttaa isännöitsijä, usein yhdessä huoltoyhtiön ja hallituksen edustajien kanssa.

“Tarkastamme huoltoyhtiön vastuulla olevat tehtävät, varmistamme niiden kirjaamisen huoltokirjaan, suosittelemme korjaustoimenpiteitä ja tarvittaessa tilaamme erillistoimenpiteitä tarvitsevat katto- ja muut huollot.”

Ota yhteyttä

Mitä huoltokatselmus sisältää?

Huoltokatselmuksessa katselmoimme pääkohdittain kiinteistön tilat, alue- ja pohjarakenteet, rakennustekniikan, julkisivun, LVI-tekniikan sekä sähkö- ja tietojärjestelmät ja ehdotamme jatkotoimenpiteitä tarvittaessa.

Käytännössä katselmuksen perusteella varmistamme esim. näiden huoltojen ja jatkotoimenpiteiden edistämisen:   

 • Perustukset, julkisivu
 • Vesikatto ja räystäät
 • Sadevesijärjestelmä
 • Vesi- ja viemärijärjestelmät
 • LVI-järjestelmät (lämmitys, ilmanvaihto, palontorjunta)
 • Sähköjärjestelmät
 • RAU (rakennusautomaatio)

Huom! Katselmus voi sisältää muitakin kohteita kuin edellä mainitut. Laajuus määrittyy taloyhtiösi tarpeiden mukaan.

Syksyn huoltokatselmuksessa sovimme huoltoyhtiön kanssa talvikäytännöt, kuten lumenpoiston ja hiekoituksen. Keväällä tarkastamme esim. katon ja sadevesijärjestelmän kunnon talven jäljiltä.

Mikäli jokin asia vaatii korjauksia, kauttamme löydät myös parhaat urakoitsijat. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta, ja tunnemme luotettavien urakoitsijoiden verkostot. 

”Taloasema Helsingin parhaita puolia on hyvät suhteet luotettaviin ja laadukkaisiin urakoitsijoihin.” – Mikko Seppänen, Taloasema Helsingin taloyhtiöasiakas.

Mitä hyötyä huoltokatselmuksesta on?

Huoltokatselmus on rahanarvoinen etu, sillä se voi säästää taloyhtiöltäsi tuhansia euroja. Voit ehkäistä kalliita korjauksia, löytää piileviä vahinkoja ja budjetoida tarvittavat huollot ajoissa. Mitä myöhemmin huoltotarve huomataan, sitä kalliimmaksi korjaus tulee pääsääntöisesti.  

Taloyhtiösi vastuulla on teetättää korjaukset ja huollot ajoissa sekä riittävässä laajuudessa. Katselmuksen myötä on helppo havaita, millaisia huoltotarpeita ja mitä huoltoyhteistyötahoja kiinteistösi tarvitsee joko välittömästi tai ajan kuluessa.

Uusissa taloissa huoltokatselmuksella on tärkeä rooli siinä, että uuden kiinteistön ensimmäisen vuoden takuuasiat säilyvät voimassa.

Vanhemmissa kiinteistöissä yhteistyötahomme tekemä kuntoarvio puolestaan tukee kiinteistön arvon säilymistä sekä taloyhtiön strategian toteutumista. Osaava taloyhtiö pystyy ennakoimaan tarvittavat korjaustarpeet, sekä teettämään tarvittavat korjaukset kustannustehokkaasti. Suunnitelmallinen kunnossapito säästää aina taloyhtiösi varoja!  

Huoltokatselmuksessa nousee usein esille akuutteja tarpeita tai myös helpottavaa tietoa siitä, ettei isoa remonttia tarvitsekaan vielä tehdä. Ohjeistamme sinua siitä, mitä taloyhtiössä on korjattava ja millä aikataululla. Näin turhia korjauksia ei synny.

Kotisivu Plus helpottaa ja nopeuttaa taloyhtiön viestintää

Haluatko tehostaa taloyhtiösi viestintää ja seurata asioiden etenemistä yhdestä paikasta? Kotisivu Plus on digitaalinen sovellus taloyhtiöiden viestintään ja seuraamiseen. Sovellus mahdollistaa asioinnin ja viestinnän niin asukkaille, hallitukselle kuin isännöitsijälle.

Helppokäyttöinen Kotisivu Plus toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Sinun ei tarvitse enää selata paperikansioita tai lähettää paperisia ilmoituksia, sillä voit hoitaa kaiken sähköisesti!

Huoltokatselmusten ohella tarjoamme uusiin sopimuksiin Kotisivu Plus -palvelun sivujen ylläpitoineen veloituksetta (arvo 35 € / kk ).

Etuja asukkaille mm.:

 • Huoltopyynnöt, vikailmoitukset
 • Muutostyö- ja remontti-ilmoitukset
 • Laskujen seuranta ja tilinumeron ilmoitus
 • Tiedotteiden seuranta ja yhtiön aineistojen helppo hyödyntäminen
 • Saunavuorojen ja autopaikkojen ym. varaus
 • Infojen ja tiedotteiden seuranta sekä asukkaiden omat ilmoitukset

Etuja hallitukselle mm.:

 • Yhtiökokouskutsut suoraan sähköisesti isännöitsijältä
 • Talouden, hallinnon ja korjausasioiden seuranta
 • Tositteet
 • Vaivaton viestintä hallituksen, isännöitsijän, osakkaiden ja muiden vastuuhenkilöiden välillä
Kuvakaappaus Kotisivu Plus -palvelusta.

Valitse taloyhtiöllesi sopiva palvelu

Molemmissa palveluissa hoidamme kaiken, mitä isännöinniltä tarvitset teknisestä ylläpidosta taloushallintoon.

Lakisääteisten asioiden ohella saat meiltä myös juristitason apua taloyhtiön lakiasioihin. Voit tarvittaessa päivittää palvelupakettia sopimuskauden aikana.

Taloasema Uusi Talo

Uusille 0–15 vuoden ikäisille taloyhtiöille räätälöity isännöintipalvelu. Uusi Talo -palvelumme avulla varmistat helposti parhaan ylläpidon ja kohteesi arvon säilymisen. Palvelu auttaa hoitamaan myös ensimmäisen vuoden/takuukorjausten tai kiinteistön 10-vuotiskorjaukset kokeneiden asiantuntijoiden avustamana. Lue lisää palvelusta.

Taloasema Plus

Suuria taloyhtiöitä varten rakennettu kattava, ns. perinteinen isännöintipalvelu. Varmista kustannustehokkuus ja arjen helppous samalla, kun pääset valvomaan kokonaisuutta läpinäkyvästi. Tarvittaessa voimme räätälöidä paketin tarpeenne mukaan. Lue lisää palvelusta.

Palveluiden sisältöä:

 • Tekninen ylläpito kunnossapitosuunnitelman mukaisesti. Seuraamme mm. kiinteistön energiankulutusta ja käynnistämme tarvittavat korjaustoimenpiteet, huolehdimme kiinteistönhoitosopimuksista ja teetämme korjaukset ym. huollot sovitun tehtäväluettelon mukaisessa laajuudessa.
 • Hallinnon tehtävät: saat taloyhtiön ja hallinnon korjaushankkeidein pöytäkirjat ja muut tarvittavat pöytäkirjat vaatimusten mukaisina.
 • Hoidamme taloushallinnon tehtävät, kuten tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen, vastikkeiden maksatuksen, lainaosuuslaskelmat sekä taloyhtiön laskutuksen ja säännöllisen raportoinnin. Sähköisestä palvelusta kirjanpidon seuranta on helppoa.

Lue lisää isännöintipalvelustamme. 

”Taloyhtiömme asiat hoidetaan viimeisen päälle.” – Mikko Seppänen, Taloasema Helsingin taloyhtiöasiakas.Miksi valita Taloasema Helsinki?

Taloasema Helsinki asiakaskokemus

Vantaalainen Mikko Seppänen on toiminut kahdessa eri taloyhtiössä Taloasema Helsingin asiakkaana. Kokemuksensa perusteella hän on erittäin tyytyväinen isännöintiyrityksen vastuulliseen tapaan hoitaa taloyhtiön asioita.

Mikko Seppänen, taloyhtiön päättäjä:

Taloudellinen ja eteenpäin katsova ajattelutapa on läsnä kaikessa Taloasema Helsingin palvelussa. Yrittäjä Henrik Ylikoski ajattelee aina taloyhtiön parasta, ja toimeen tarttuva isännöinti auttaa suunnittelemaan taloyhtiömme tulevaisuutta.

Isännöitsijä tuo pöytään uusia ehdotuksia esimerkiksi taloyhtiön haettavista tuista, energiaratkaisuista, joiden avulla voimme ylläpitää kiinteistön arvoa. Lisäksi palvelun laskutusmalli on järkevä, ja saamme aina tarvittaessa tukea ja neuvoja taloyhtiön hallinnon kysymyksiin.

Taloyhtiön hallituksen suurimpia vastuita on korjausten ja remonttien teettäminen, mikä aiheuttaa myös painetta hallituksen jäsenille. Hyvä isännöinti on kullanarvoinen myös huollon kannalta, sillä Taloasema Helsingillä on hyvät verkostot ja suhteet urakoitsijoihin. Olen aina voinut luottaa siihen, että huollon tekijät ovat osaavaa porukkaa ja palvelu tehdään järkevällä hinnalla.

Suurimpia etuja on myös isännöitsijän lakiosaaminen taloyhtiö- ja kiinteistöasioissa. Hallituksen jäsenen on vaikea olla perillä kaikista taloyhtiön lainsäädäntöä koskevista kiemuroista, joten monesti on parasta kysyä neuvoa ammattilaiselta. Lakiosaamisen ansiosta voin luottaa, että asiat hoidetaan meidän taloyhtiössämme taloyhtiön ja viime kädessä osakkaiden etu huomioiden.

Yhteistyö isännöitsijän kanssa ei ole passiivista odottelua, vaan Taloasema Helsingin yrittäjähenkinen asenne varmistaa, että taloyhtiömme asiat hoidetaan oikein ja ajallaan. Yhteydenpito on lisäksi helppoa, sillä isännöitsijän saa kiinni yhdellä puhelinsoitolla.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kiinnostuitko isännöintipalvelusta? Ota yhteyttä ja käydään läpi, miten voimme auttaa juuri sinun taloyhtiösi arkea. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Näin etenemme:

 1. Ota yhteyttä ja käydään läpi taloyhtiösi isännöinnin tarpeet.
 2. Saat meiltä tarjouksen haluamasi palvelun sisällöstä.
 3. Esittelemme palvelun hallituksenne kokouksessa. Saat valmiin pöytäkirjamallin meiltä.
 4. Tarvittaessa hoidamme isännöitsijän siirtoprosessin.
 5. Tarjoukseen sisältyvä ylimääräinen huoltokatselmus tehdään sovittuna ajankohtana. Havainnot kirjataan muistioihin, joiden pohjalta huoltotöitä voidaan toimeenpanna.
 6. Olemme aina yhden puhelinsoiton päässä, kun tarvitset neuvoja tai apua.

 

Ota yhteyttä

Pidätämme oikeuden muuttaa tällä sivulla esiintyviä kampanjatietoja ja ehtoja.

 

Marikoo kotisivut