TARJOUS: Taloasema Uusi Talo tai Taloasema Plus -palvelu + kaupan päälle maksuton huoltokatselmus

Saat meiltä kattavat isännöintipalvelut Helsingin alueella. Kun teet kanssamme uuden sopimuksen Uusi Talo tai Plus -palvelusta 1.6.-31.10.2022 välisenä aikana, saat kokonaisvaltaisen huoltokatselmuksen maksutta (arvo 400 €, tarjous koskee uusia sopimuksia).

”Ammattitaitoinen isännöinti pitää kustannukset kohtuullisina ja säästää taloyhtiöille rahaa.”

Taloasema Uusi Talo

Uusille 0–15 vuoden ikäisille taloyhtiöille räätälöity isännöintipalvelu. Uusi Talo -palvelumme avulla varmistat helposti parhaan ylläpidon, kohteesi arvon säilymisen sekä mahdollisten takuukorjausten hoitumisen asianmukaisesti ilman lisäkuluja.

Taloasema Plus

Suuria taloyhtiöitä varten rakennettu kaikenkattava isännöintipalvelu. Varmista kustannustehokkuus ja arjen helppous samalla, kun pääset valvomaan kokonaisuutta läpinäkyvästi. Tarvittaessa voimme räätälöidä paketin tarpeenne mukaan.

Voit lukea palveluista lisää täältä.

Nyt saat uuden huoltokatselmuksen veloituksetta, kun aloitamme sopimuksen 1.6.-31.10.2022 välillä. Tarjous koskee uusia Taloasema Uusi Talo sekä Taloasema Plus -sopimuksia. Normaalisti sopimukseen kuuluu yksi huoltokatselmus keväällä, mutta tarjouksessa saat huoltokatselmuksen myös syksyllä. Yhden katselmuksen arvo on 400 euroa.
Ota yhteyttä

Miksi maksuton huoltokatselmus -tarjous kannattaa hyödyntää?

Yksi huoltokatselmuksemme voi säästää taloyhtiöltäsi tuhansia euroja, sillä sen myötä tuomme esille tarvittavien huoltotoimien tarpeet perustellusti. Samalla selvitämme piilevät kiinteistövahingot, jotka voivat kaivata kiireellistä korjausta.

”Esiin voi noista akuutteja tarpeita tai toisinaan myös helpottavaa tietoa siitä, ettei iso remontti olekaan vielä perusteltua. Pyrimme ohjeistamaan asiakasta siitä, mitä taloyhtiössä on korjattava ja millä aikataululla. Näin turhia korjauksia ei synny.” – Henrik Ylikoski, Taloasema Helsingin yrittäjä ja isännöitsijä.

Taloasema Uusi Talo tai Taloasema Plus -tarjouksen avulla ennakoit taloyhtiösi huollot sekä voit valvoa huoltosopimusten, huoltokirjan ja huoltotehtävien toteutumista. Tartu tarjoukseen nyt, niin saat maksuttoman huoltokatselmuksen syksyllä 2022 tai sovittaessa jo aiemmin!

Molemmissa palveluissa hoidamme kaiken, mitä isännöinniltä tarvitset teknisestä ylläpidosta taloushallintoon. Saat meiltä myös juristitason apua taloyhtiön lakiasioihin.

”Huoltokatselmuksessa käymme huoltoyhtiönne ja hallituksenne kanssa läpi kiinteistönne huollon. Liitämme havainnot huoltokirjaan tai vaihtoehtoisesti voimme laatia tapahtumasta erillisen huoltomuistion. Kalliit vesivuodot, kattoremontit ja esimerkiksi kosteusvauriot alkavat usein huomaamattomasti, joten oikeaan aikaan tehty huoltokatselmus on ennakoivaa kiinteistönpitoa parhaimmillaan.” – Henrik Ylikoski, Taloasema Helsingin isännöitsijä.

Ota yhteyttä

[TARJOUS] Kustannustehokkaat paketit uusiin tai isoihin taloyhtiöihin ja huoltokatselmus veloituksetta

Taloasema Uusi Talo ja Taloasema Plus -palveluihimme sisältyy normaalisti yksi huoltokatselmus keväällä. Nyt saat uuden sopimuksen solmiessasi toisen huoltokatselmuksen ilmaiseksi syksylle 2022 yhdessä sovittuna ajankohtana.

Huoltokatselmuksessa tarkastamme, että taloyhtiönne huoltotoimet ovat ajan tasalla ja sopimuksen mukaan hoidettuja. Näin ollen katselmus auttaa valvomaan huoltonne laatua ja ajanmukaisuutta.

”Huoltokatselmus on äärimmäisen tärkeä toimenpide taloyhtiösi huollon valvonnassa ja ennakoinnissa. Kun huoltokatselmus tehdään säännöllisesti, voit ehkäistä kalliita korjauksia, budjetoida huoltoja ja säästyä yllättäviltä huoltokuluilta.” – Henrik Ylikoski, Taloasema Helsingin isännöitsijä.

Huoltokatselmus auttaa välillisesti poistamaan taloyhtiön suurimpia kulueriä. Esimerkiksi vesikaton korjaukset ja kosteusvahingot ovat sitä kalliimpia korjata, mitä myöhemmin ongelma huomataan.

Taloyhtiösi vastuulla on teetättää korjaukset ja huollot ajoissa. Huoltokatselmuksen avulla saatte nopeasti selville huoltoa tarvitsevat kohteet sekä pystytte myös suunnittelemaan omaa toimintaanne ennakoivasti.

”Taloasema Helsingin parhaita puolia on hyvät suhteet luotettaviin ja laadukkaisiin urakoitsijoihin.” – Mikko Seppänen, Taloasema Helsingin taloyhtiöasiakas.


Mitä huoltokatselmus sisältää?

Tarkastamme huoltoyhtiön vastuulla olevat tehtävät, varmistamme niiden kirjaamisen huoltokirjaan, suosittelemme korjaustoimenpiteitä sekä hoidamme huollot.

Huoltokatselmuksessa tarkastetaan ja selvitetään mm.

 • Huoltokirjan mukaiset tehtävät ja kohteet.
 • Selvitetään, tarvitsevatko vesikatot erillisiä huoltoja/laajempia tarkistuksia.
 • Selvitetään huoltoyhtiön kanssa sadevesijärjestelmän, kaivojen ja sadevesikaivojen huolto- ja kunnossapitotarpeet.
 • Ilmastointi- ja tuuletusratkaisut.
 • RAU (rakennusautomaatio) -huoltotarpeiden kartoitus sekä paloturvallisuusasioiden läpikäynti.
 • Lämmitysjärjestelmän huoltotarpeet.

Syksyn huoltokatselmuksessa sovimme huoltoyhtiön kanssa talvikäytännöt, kuten lumenpoiston ja hiekoituksen.

Mikäli jokin asia vaatii korjauksia, autamme mielellämme löytämään parhaat toteuttajat huoltoihin ja korjauksiin. Yli 20 vuoden kiinteistöalan kokemuksemme aikana olemme rakentaneet laajat verkostot.

Taloasema Uusi Talo ja Taloasema Plus –isännöintipalvelut hallituksen työpariksi

Uusille ja suurille taloyhtiöille suunnatut palvelumme ovat paras valinta taloyhtiöille, joissa hallitus valvoo isännöitsijän ja taloyhtiön toimintaa. Saat meiltä myös isännöinnin lakisääteiset palvelut sekä tarpeen mukaan sovittavia lisäpalveluita saman katon alta.

Voit päivittää palvelupakettia suurempaan tai pienempään sopimuskauden aikana, jos haluat esimerkiksi ulkoistaa hallintoa meille kattavasti, tai osallistua taloyhtiönne asioihin enemmän itse.

– Tekninen ylläpito kunnossapitosuunnitelman mukaisesti: seuraamme mm. kiinteistön energiankulutusta ja käynnistämme tarvittavat korjaustoimenpiteet, huolehdimme kiinteistönhoitosopimuksista ja teetämme korjaukset.

– Hallinnon tehtävät: saat tilinpäätöskokouksen pöytäkirjat ja muut tarvittavat pöytäkirjat lain ja vaatimusten mukaisina.

– Hoidamme taloushallinnon tehtävät, kuten tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen, vastikkeiden maksatuksen sekä taloyhtiön laskutuksen ja tarvittavan raportoinnin. Saatte käyttöönne sähköisen taloushallinnon ohjelmiston, jonka kautta kirjanpidon seuranta on helppoa.

Saat myös apua taloyhtiön lakiasioihin, sillä meillä on juristitason osaamista kiinteistö- ja asumiskysymyksistä.

”Taloyhtiömme asiat hoidetaan viimeisen päälle oikein eikä tahattomia virheitä synny, koska Taloasema Helsingillä on hyvä lakiosaaminen.” – Mikko Seppänen, Taloasema Helsingin taloyhtiöasiakas.

Lue lisää palveluiden sisällöistä täältä.“Isännöitsijä huolehtii taloyhtiöstämme kuin omastaan” – Taloasema Helsinki asiakaskokemus 

Vantaalainen Mikko Seppänen on toiminut kahdessa eri taloyhtiössä Taloasema Helsingin asiakkaana, ja hän on erittäin tyytyväinen isännöintiyrityksen vastuulliseen tapaan hoitaa taloyhtiön asioita.

Mikko Seppänen, taloyhtiön päättäjä:

Taloudellinen ja eteenpäin katsova ajattelutapa on läsnä kaikessa Taloasema Helsingin palvelussa. Yrittäjä Henrik Ylikoski ajattelee aina taloyhtiön parasta, ja toimeen tarttuva isännöinti auttaa suunnittelemaan taloyhtiömme tulevaisuutta.

Isännöitsijä tuo pöytään uusia ehdotuksia esimerkiksi taloyhtiön haettavista tuista, energiaratkaisuista, joiden avulla voimme ylläpitää kiinteistön arvoa. Lisäksi palvelun laskutusmalli on järkevä, ja saamme aina tarvittaessa tukea ja neuvoja taloyhtiön hallinnon kysymyksiin.

Taloyhtiön hallituksen suurimpia vastuita on korjausten ja remonttien teettäminen, mikä aiheuttaa myös painetta hallituksen jäsenille. Hyvä isännöinti on kullanarvoinen myös huollon kannalta, sillä Taloasema Helsingillä on hyvät verkostot ja suhteet urakoitsijoihin. Olen aina voinut luottaa siihen, että huollon tekijät ovat osaavaa porukkaa ja palvelu tehdään järkevällä hinnalla.

Suurimpia etuja on myös isännöitsijän lakiosaaminen taloyhtiö- ja kiinteistöasioissa. Hallituksen jäsenen on vaikea olla perillä kaikista taloyhtiön lainsäädäntöä koskevista kiemuroista, joten monesti on parasta kysyä neuvoa ammattilaiselta. Lakiosaamisen ansiosta voin luottaa, että asiat hoidetaan meidän taloyhtiössämme taloyhtiön ja viime kädessä osakkaiden etu huomioiden.

Yhteistyö isännöitsijän kanssa ei ole passiivista odottelua, vaan Taloasema Helsingin yrittäjähenkinen asenne varmistaa, että taloyhtiömme asiat hoidetaan oikein ja ajallaan. Yhteydenpito on lisäksi helppoa, sillä isännöitsijän saa kiinni yhdellä puhelinsoitolla.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kiinnostuitko isännöintipalvelusta ja maksuttomasta huoltokatselmuksesta? Ota yhteyttä ja käydään läpi, miten voimme auttaa juuri sinun taloyhtiösi arkea. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Näin etenemme:

 1. Ota yhteyttä ja käydään läpi taloyhtiösi isännöinnin tarpeet.
 2. Saat meiltä tarjouksen haluamasi palvelun sisällöstä.
 3. Esittelemme palvelun hallituksenne kokouksessa. Saat valmiin pöytäkirjamallin meiltä.
 4. Tarvittaessa hoidamme isännöitsijän siirtoprosessin.
 5. Tarjoukseen sisältyvä ylimääräinen huoltokatselmus tehdään sovittuna ajankohtana. Havainnot kirjataan muistioihin, joiden pohjalta huoltotöitä voidaan toimeenpanna.
 6. Olemme aina yhden puhelinsoiton päässä, kun tarvitset neuvoja tai apua.

 

Ota yhteyttä

Pidätämme oikeuden muuttaa tällä sivulla esiintyviä kampanjatietoja ja ehtoja.

 

Marikoo kotisivut