TARJOUS: Taloasema Pro + maksuton huoltokatselmus uusiin sopimuksiin

Yksi huoltokatselmus voi säästää taloyhtiöltäsi tuhansia euroja, sillä se tuo esille huoltotoimien tarpeen sekä piilevät kiinteistövahingot, jotka kaipaavat kiireellistä korjausta.

Taloasema Pro-tarjouksen avulla voit ennakoida taloyhtiösi huollot ja valvoa huollon sopimusten sekä huoltokirjan ja huoltotehtävien toteutumista. Tartu tarjoukseen nyt ja saat maksuttomat huoltokatselmukset!

Taloasema Pro on isännöintipalvelu yli 14 huoneiston taloyhtiöille hallituksen oikeaksi kädeksi. Hoidamme kaiken sen, mitä isännöinniltä tarvitset teknisestä ylläpidosta taloushallintoon. Saat meiltä myös juristitason apua taloyhtiön lakiasioihin.

Nyt saat uuden huoltokatselmuksen veloituksetta, kun aloitamme sopimuksen 4.1. – 30.6.2021 välillä. Tarjous koskee uusia Taloasema Pro -sopimuksia. Normaalisti sopimukseen kuuluu yksi huoltokatselmus keväällä, ja tarjouksessa huoltokatselmus tehdään myös syksyllä. Katselmuksen arvo on 400 euroa.
Ota yhteyttä

Huoltokatselmuksessa käymme huoltoyhtiön ja hallituksen kanssa läpi kiinteistön huollon. Havainnot liitetään huoltokirjaan tai tapahtumasta laaditaan erillinen huoltomuistio.

Huoltokatselmuksen ansiosta voitte välttyä kalliilta huolto- ja korjauskuluilta, sillä saatte ajoissa tietoa mahdollisista huoltokohteista, ja voitte ennakoida korjaustoimenpiteet.

Kalliit vesivuodot, kattoremontit ja esimerkiksi kosteusvauriot alkavat usein huomaamattomasti, joten oikeaan aikaan tehty huoltokatselmus on ennakoivaa kiinteistönpitoa parhaimmillaan.

Ota yhteyttä

Taloasema Pro – isännöintipalvelu aktiivisen hallituksen työpariksi

Taloasema Pro on paras valinta taloyhtiöön, jossa hallitus osallistuu päivittäisen taloyhtiöarjen pyörittämiseen. Saat meiltä isännöinnin lakisääteiset palvelut ja tarpeen mukaan sovittavia lisäpalveluita.

Voit päivittää Taloasema Pro-paketin Taloasema PLUS -palveluun tai vaihtoehtoisesti pienempään, jos haluatte ulkoistaa hallintoa meille kattavasti tai osallistua taloyhtiön asioihin enemmän itse.

Tekninen ylläpito kunnossapitosuunnitelman mukaisesti: seuraamme mm. kiinteistön energiankulutusta ja käynnistämme tarvittavat korjaustoimenpiteet, huolehdimme kiinteistönhoitosopimuksista ja teetämme korjaukset.

Hallinnon tehtävät: saat tilinpäätöskokouksen pöytäkirjat ja muut tarvittavat pöytäkirjat lain ja vaatimusten mukaisina.

Hoidamme taloushallinnon tehtävät, kuten tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen, vastikkeiden maksatuksen ja taloyhtiön laskutuksen. Saatte käyttöönne sähköisen taloushallinnon ohjelmiston, jonka kautta kirjanpidon seuranta on helppoa.

Saat myös apua taloyhtiön lakiasioihin, sillä meillä on juristitason osaamista kiinteistö- ja asumiskysymyksistä.

Lue lisää palvelun sisällöstä

 

“Taloyhtiömme asiat hoidetaan viimeisen päälle oikein eikä tahattomia virheitä synny, koska Taloasema Helsingillä on hyvä lakiosaaminen.” – Mikko Seppänen, Taloasema Helsingin taloyhtiöasiakas.

 


[TARJOUS] Nyt huoltokatselmus veloituksetta

Taloasema Pro-palveluun sisältyy normaalisti yksi huoltokatselmus keväällä, ja nyt uusiin sopimuksiin saatte toisen huoltokatselmuksen ilmaiseksi. Uusi huoltokatselmus tehdään syksyllä yhdessä sovittuna ajankohtana.

Saatte uuden huoltokatselmuksen syksyllä kevään huoltokatselmuksen lisäksi. Tarjous koskee 4.1. – 30.6.2021 solmittuja uusia Taloasema Pro-sopimuksia. Katselmuksen arvo on 400 euroa. 

Huoltokatselmuksessa tarkastamme, että taloyhtiönne huoltotoimet ovat ajan tasalla ja sopimuksen mukaan hoidettuja. Näin ollen katselmus auttaa valvomaan huoltonne laatua ja ajanmukaisuutta.

Huoltokatselmus on äärimmäisen tärkeä toimenpide taloyhtiösi huollon valvonnassa ja ennakoinnissa. Kun huoltokatselmus tehdään säännöllisesti, voit ehkäistä kalliita korjauksia, budjetoida huoltoja ja säästyä yllättäviltä huoltokuluilta.

Huoltokatselmus auttaa välillisesti poistamaan taloyhtiösi suurimpia kulueriä. Esimerkiksi vesikaton korjaukset ja kosteusvahingot ovat sitä kalliimpia korjata, mitä myöhemmin ongelma huomataan. 

Taloyhtiösi vastuulla on teetättää korjaukset ja huollot ajoissa. Huoltokatselmuksen avulla saatte nopeasti selville huoltoa tarvitsevat kohteet.
Ota yhteyttä

 


Mitä huoltokatselmus sisältää?

Tarkastamme huoltoyhtiön vastuulla olevat tehtävät, varmistamme niiden kirjaamisen huoltokirjaan, suosittelemme korjaustoimenpiteitä sekä hoidamme huollot.

Huoltokatselmuksessa tarkastetaan ja selvitetään mm.:

• Huoltokirjan mukaiset tehtävät ja kohteet
• Selvitetään, tarvitsevatko vesikatot erillisiä huoltoja/laajempia tarkistuksia
• Selvitetään huoltoyhtiön kanssa sadevesijärjestelmän, kaivojen ja sadevesikaivojen huolto- ja kunnossapitotarpeet
• Ilmastointi- ja tuuletusratkaisut
• RAU (rakennusautomaatio) -huoltotarpeiden kartoitus sekä paloturvallisuusasioiden läpikäynti
• Kauko- ja maalämpölaitteiden huoltotarpeet

Syksyn huoltokatselmuksessa sovimme huoltoyhtiön kanssa talvikäytännöt, kuten lumenpoiston ja hiekoituksen. 

Mikäli jokin asia vaatii korjauksia, me autamme löytämään huollon ja korjausten parhaan toteuttajan. Meillä on kattavat vekostot rakennus- ja remontointifirmoista yli 20 vuoden kiinteistöalan kokemuksen kautta. 

Ota yhteyttä

 

“Taloasema Helsingin parhaita puolia on hyvät suhteet luotettaviin ja laadukkaisiin urakoitsijoihin.” – Mikko Seppänen, Taloasema Helsingin taloyhtiöasiakas.

 


“Isännöitsijä huolehtii taloyhtiöstämme kuin omastaan” – Taloasema Helsinki asiakaskokemus 

Vantaalainen Mikko Seppänen on toiminut kahdessa eri taloyhtiössä Taloasema Helsingin asiakkaana, ja hän on erittäin tyytyväinen isännöintiyrityksen vastuulliseen tapaan hoitaa taloyhtiön asioita.

Mikko Seppänen, taloyhtiön päättäjä:

Taloudellinen ja eteenpäin katsova ajattelutapa on läsnä kaikessa Taloasema Helsingin palvelussa. Yrittäjä Henrik Ylikoski ajattelee aina taloyhtiön parasta, ja toimeen tarttuva isännöinti auttaa suunnittelemaan taloyhtiömme tulevaisuutta. 

Isännöitsijä tuo pöytään uusia ehdotuksia esimerkiksi taloyhtiön haettavista tuista, joiden avulla voimme ylläpitää kiinteistön arvoa. Lisäksi palvelun laskutusmalli on järkevä, ja saamme aina tarvittaessa tukea ja neuvoja taloyhtiön hallinnon kysymyksiin.

Taloyhtiön hallituksen suurimpia vastuita on korjausten ja remonttien teettäminen, mikä aiheuttaa myös painetta hallituksen jäsenille. Hyvä isännöinti on kullanarvoinen myös huollon kannalta, sillä Taloasema Helsingillä on hyvät verkostot ja suhteen urakoitsijoihin. Olen aina voinut luottaa siihen, että huollon tekijät ovat osaavaa porukkaa ja palvelu tehdään järkevällä hinnalla.

Suurimpia etuja on myös isännöitsijän lakiosaaminen taloyhtiö- ja kiinteistöasioissa. Hallituksen jäsenen on vaikea olla perillä kaikista taloyhtiön lainsäädäntöä koskevista kiemuroista, joten monesti on parasta kysyä neuvoa ammattilaiselta. Lakiosaamisen ansiosta voin luottaa, että asiat hoidetaan meidän taloyhtiössämme viimeisen päälle oikein.

Yhteistyö isännöitsijän kanssa ei ole passiivista odottelua, vaan Taloasema Helsingin yrittäjähenkinen asenne varmistaa, että taloyhtiömme asiat hoidetaan oikein ja ajallaan. Yhteydenpito on lisäksi helppoa, sillä isännöitsijän saa kiinni yhdellä puhelinsoitolla.

 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kiinnostuitko isännöintipalvelusta ja maksuttomasta huoltokatselmuksesta? Ota yhteyttä ja käydään läpi, miten voimme auttaa juuri sinun taloyhtiösi arkea. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Näin etenemme:

  1. Ota yhteyttä ja käydään läpi taloyhtiösi isännöinnin tarpeet.
  2. Saat meiltä tarjouksen palvelun sisällöstä.
  3. Esittelemme palvelun hallituksenne kokouksessa. Saat valmiin pöytäkirjamallin meiltä.
  4. Tarvittaessa hoidamme isännöitsijän siirtoprosessin.
  5. Tarjoukseen sisältyvä ylimääräinen huoltokatselmus tehdään sovittuna ajankohtana. Havainnot kirjataan huoltokirjaan, jonka pohjalta huoltotöitä voidaan toimeenpanna.
  6. Olemme aina yhden puhelinsoiton päässä, kun tarvitset neuvoja tai apua.

 

Ota yhteyttä

Pidätämme oikeuden muuttaa tällä sivulla esiintyviä kampanjatietoja ja ehtoja.

 

Marikoo kotisivut