Taloasema voitti Isännöintiyritys 2019 -palkinnon

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja. Isännöintiyritys 2019 -palkinnon voittajaksi etsittiin yritystä, joka on esimerkillinen palvelukumppani ja vaalii toiminnassaan yhteistyötä edistäviä toimintatapoja. Yritykseltä edellytettiin toimivia prosesseja asiakasyhteistyön ja kumppaniyhteistyön toteuttamiseen.

Vuonna 2019 voittajaksi nousimme me, Taloasema! Syitä voittoon olivat koko ketjutason osaaminen, olipa kyse sitten taloudellisesta, teknisestä tai juridisesta osaamisesta. 

Palkinto on alallamme arvostettu, koska se on merkki erinomaisesta toiminnan tasosta. Siksi se vahvistaa luottamussuhdetta meidän ja asiakkaidemme välillä entisestään, minkä lisäksi toivomme palkinnon toimivan laadun merkkinä myös uusien asiakkaiden suuntaan.

Lue lisää täältä.

Palkinto toimii myös hyvänä mittarina meille onnistuneesta työstämme. Tavoitteenamme ovat aina pitkät asiakassuhteet, joita ei ole mahdollista saavuttaa ilman ensiluokkaista asiakastyytyväisyyttä.

Kiitos vielä koko Taloaseman puolesta Isännöintiliiton raadille sekä yleisöäänestykselle!

 

« Takaisin