Taloasema-ketju ISA-auktorisoitu

Taloasema-ketju on nyt ISA-auktorisoitu

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on 14.6.2022 hyväksynyt Taloasema-
ketjun ISA-auktorisoiduksi yritykseksi. ISA-auktorisoinnin saa yritys, joka noudattaa isännöinnin eettisiä ohjeita, sitoutuu ISA:n valvontamenettelyyn, auditoidaan säännöllisesti sekä noudattaa yhtenäisiä toimintatapoja koko
yrityksessä/ryhmässä ja osoittaa tämän dokumentoimalla ISA:n määrittelemät toimintatavat. Nyt saavutettu auktorisointi tarkoittaa käytännössä, että Taloasemalla tehdään todennetusti vastuullista ja osaavaa isännöintiä.
Taloasema on 48 toimipisteellään Suomen suurin ISA-auktorisoitu yritys.

Asiakkaille merkki luotettavuudesta ja ammattitaidosta

Isännöintialalla toimiville maine ja luotettavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia ja toiminnan perusedellytyksiä. ISA-auktorisointi kertoo asiakkaille siitä, että taloyhtiön isännöinti on luotettavaa ja ammattitaitoista.

”ISA-auktorisointi on ketjulle sekä asiakkaillemme todella hieno juttu ja olemme ylpeitä saavutuksestamme! Isännöitsijällä on paljon vastuuta ja arvokasta omaisuutta huolehdittavanaan, joten luottamuksen on oltava kunnossa. Luotettavuus näkyy hyvän isännöitsijän työssä rivakkana ja aloitteellisena työotteena, avoimuutena ja siinä, miten hyvin ja millä asenteella isännöitsijä palvelee asiakasta arkisissakin asioissa. Yhteiset toimintatapamme ja työkalumme ovat olleet tätä varten kunnossa jo aiemmin. ISA-auktorisointi tekee näkyväksi kaiken sen työn, jota olemme jo vuosia tehneet”, kertoo Taloasema-ketjun toimitusjohtaja Esko Pietikäinen ISA-auktorisoinnin merkityksestä.

ISA-auktorisointi tukee ketjun kehitystavoitteita

Taloasema on isännöintiketju, jolla on yli 48 paikallista Taloasema-toimipistettä yli 30 paikkakunnalla. Ketjun jokaisen yrittäjän peruskivenä on ammattitaitoinen, luotettava sekä läpinäkyvästi hinnoiteltu isännöinti. Paikallisten yrittäjien tukena on ketjun vahva asiantuntijaosaaminen esimerkiksi teknisissä ja juridisissa asioissa, sekä kehittyneet työkalut isännöinnin sujuvaan hoitamiseen. 

”Meille on tärkeää, että meillä on käytössämme paras mahdollinen tieto ja työkalut jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kartoitamme koko ajan uusia tapoja toimia ja otamme uudet toimintamallit käyttöön ketterästi tilanteen niin vaatiessa. ISA-auktorisointi tukee myös kehitystavoitteitamme”, kertoo ketjun kehitysjohtaja, varatoimitusjohtaja Nina Gromoff.

Lisätietoja: Taloasema