Taloasema Helsinki Ylikoski – kokonaisvaltaista isännöintiä kaikenkokoisille taloyhtiöille

# Taloasema Helsinki Ylikoski – kokonaisvaltaista isännöintiä kaikenkokoisille taloyhtiöille

## Ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintiä Helsingin seudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys, jonka tavoitteena on tarjota korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Olemme valmiina apuna ja yhteistyötahona taloyhtiöiden kaikissa tarpeissa. Etsitpä sitten ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, voit luottaa meihin luotettavana kumppanina taloyhtiönne hoidossa.

Meillä on kokemusta kaiken kokoisten taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden isännöinnistä. Suuret taloyhtiöt, rivitalot, paritaloyhtiöt – meillä on valmis palveluratkaisu eri tarpeisiin. Tarjoamme joustavia vaihtoehtoja, joissa voit joko hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun tarpeen vaatiessa tai siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Haluamme aina räätälöidä hinta- ja palvelutasot juuri teidän tarpeidenne perusteella.

## Kokeneet ammattilaiset apunasi

Riippumatta siitä, minkälaista palvelutasoa valitsette, voitte olla varmoja, että ammattilaiset ovat aina taloyhtiönne apuna. Hoidamme taloushallinnon tehtävät kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelman avulla. Tämä takaa kirjanpitojen laadun ja ajantasaisuuden kaikissa palvelumalleissamme.

Niille taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille, jotka tarvitsevat vahvaa teknistä osaamista, meillä on erillinen teknisen isännöinnin yksikkö tai pitkäaikaiset yhteistyökumppanit, joiden avulla hoidamme kaikki kiinteistön korjaukset ja huoltotoimet parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella. Tavoitteenamme on aina löytää paras ratkaisu kiinteistönne tarpeisiin.

## Kokonaisvaltaista isännöintiä myös uudiskohteille ja liikekiinteistöille

Meillä on pitkä kokemus myös uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä pääkaupunkiseudun lähialueilla. Ymmärrämme, että uudiskohteiden isännöinti vaatii erityistä osaamista ja joustavuutta. Olemme oikea kumppani niin rakennuttajille kuin taloyhtiöillekin tulevien haasteiden hallinnassa.

Lisäksi tarjoamme isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tiedämme, että liikekiinteistön isännöintiin liittyy omat erityistarpeensa, ja meillä on tietotaitoa ja ammattitaitoista henkilöstöä, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua myös näille asiakkaille.

Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani taloyhtiöiden isännöinnille. Riippumatta taloyhtiön koosta tai tarpeista, olemme valmiina auttamaan asumisen laadun ja talouden hallinnan parantamisessa. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinun taloyhtiötäsi.