Taloasema Helsinki Ylikoski – ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja lähiseudulla

Ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja lähiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista ja asiakaskeskeistä isännöintipalvelua taloyhtiöille. Toimimme myös Espoon, Vantaan ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Olemme valmiita auttamaan kaikenkokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä, oli kyseessä sitten suuri taloyhtiö tai pienempi rivitalo- tai paritaloyhtiö.

Kun etsit korkeaa asumisen laatua kustannustehokkaasti, Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava kumppani, johon voit turvautua. Tarjoamme valmiita palveluratkaisuja eri taloyhtiötarpeisiin, jotta voit valita juuri sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla. Voit hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun tarvittaessa tai siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Meidän ammattilaisemme ovat aina taloyhtiön apuna.

Kokenutta isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on kokenut taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden isännöitsijä sekä Helsingissä että pääkaupunkiseudulla. Meillä on pitkä kokemus uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä, sekä teknisestä isännöinnistä että taloushallinnosta. Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmistolla hoidamme kaikki kirjanpidot aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Voit luottaa siihen, että taloyhtiön talousasiat ovat meillä hyvissä käsissä.

Lisäksi tarjoamme isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita myös liikekiinteistöille. Kiinteistöt vaativat vahvaa teknistä osaamista, ja meillä on sekä oma teknisen isännöinnin yksikkö että pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Tavoitteenamme on löytää paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi. Asiakkaanamme voit olla varma siitä, että kiinteistösi on hyvin hoidettu ja että tarvittavat toimenpiteet suoritetaan aina ammattitaidolla ja huolellisesti.

Pyydä tarjous isännöinnistä