Pitkäaikainen kokemus isännöintialalta

Pitkäaikainen kokemus isännöintialalta

Taloasema Helsinki Ylikoski on isännöintiyritys, joka on toiminut pitkään Helsingin seudulla. Meillä on vankka kokemus isännöintialalta ja olemme luotettava kumppani taloyhtiöiden tarpeisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkeaa asumisen laatua kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Kun etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja sen lähialueilla, olemme valmiina auttamaan ja tukemaan taloyhtiönne tarpeita.

Meillä on kokemusta erikokoisten taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden isännöinnistä. Olipa kyseessä suuri taloyhtiö tai pieni rivitalo- ja paritaloyhtiö, meillä on valmiit palveluratkaisut eri tarpeisiin. Voitte valita sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla. Tarjoamme myös mahdollisuuden hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti, turvautuen ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa. Mikäli haluatte, voitte myös siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Haluamme mahdollistaa parhaan mahdollisen ratkaisun taloyhtiönne tarpeisiin.

Isännöintipalvelut taloyhtiöille

Tarjoamme monipuolisia isännöintipalveluita taloyhtiöille Helsingissä ja sen lähialueilla. Hoidamme kaikki kirjanpitoon liittyvät tehtävät aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Käytämme taloushallinto-ohjelmassa Visma Fivaldia, joka takaa luotettavuuden ja laadun kaikissa taloushallintoon liittyvissä tehtävissä.

Lisäksi meillä on pitkäaikaista kokemusta uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä pääkaupunkiseudun lähialueilla. Vahva tekninen osaamisemme auttaa meitä hoitamaan kiinteistöjen huoltotoimet ja tarvittavat korjaukset. Lisäksi voimme tarjota isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita myös liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Luotettava kumppani taloyhtiöllenne

Haluamme olla luotettava kumppani taloyhtiöllenne ja tarjota korkealuokkaista isännöintiä. Tavoitteenamme on tukea taloyhtiönne tarpeita ja tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja. Meillä on vahva kokemus alalta ja haluamme hyödyntää sitä taloyhtiönne eduksi. Mottomme on tarjota ammattimaista ja asiakaskeskeistä palvelua, jotta voitte keskittyä huolettomaan asumiseen.

Olemme täällä auttamassa ja tukemassa taloyhtiönne isännöintitarpeita. Mikäli etsitte kokenutta ja ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Taloasema Helsinki Ylikoski on valmiina apuna. Tarjoamme teille palveluitamme monipuolisesti ja joustavasti, kaikki taloyhtiönne tarpeet huomioiden. Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiinne ja auttamaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Pyydä tarjous isännöinnistä