Palveluratkaisut eri taloyhtiötarpeisiin

Tarjoamme palveluratkaisuja eri taloyhtiötarpeisiin

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa laadukasta ja asiakaskeskeistä isännöintipalvelua taloyhtiöille. Oli kyseessä sitten suuri taloyhtiö tai pienempi rivitalo- tai paritaloyhtiö, meillä on valmiit palveluratkaisut eri taloyhtiötarpeisiin.

Tarjoamme kustannustehokasta isännöintiä, jonka avulla taloyhtiöt pystyvät hallitsemaan asumisen kuluja mahdollisimman tehokkaasti. Meiltä saat valita itsellesi sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnissä, joten voit hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun tarpeen mukaan. Haluamme olla taloyhtiösi luotettava kumppani, joka tukee yhtiön toimintaa ja varmistaa taloudellisen vakauteen.

Ammattitaitoinen isännöinti kaikenkokoisille taloyhtiöille

Taloasema Helsinki Ylikoski hoitaa kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Valmiit palveluratkaisumme tarjoavat joustavuutta ja vaihtoehtoja, jotta voit valita itsellesi sopivan ratkaisun.

Olipa kyseessä sitten isompi taloyhtiö, jossa tarvitaan täysimittaista ammatti-isännöintiä, tai pienempi rivitalo- tai paritaloyhtiö, jossa halutaan hoitaa osa tehtävistä itsenäisesti, meillä on ratkaisu. Voit siis valita palvelutason ja hintatason, jotka sopivat parhaiten taloyhtiön tarpeisiin ja budjettiin.

Luotettava kumppani uudiskohteiden isännöintiin

Taloasema Helsinki Ylikoski on erikoistunut myös uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiin. Pitkällä kokemuksella hoidamme uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Tavoitteenamme on tarjota korkeaa asumisen laatua ja tehokasta isännöintiä myös näille kohteille.

Uudiskohteiden isännöinti vaatii erityisasiantuntemusta ja resursseja, joita meiltä löytyy. Huolehdimme uuden taloyhtiön toimintakuntoisuudesta alusta alkaen, ja pidämme huolta kiinteistön oikeasta taloudellisesta hallinnosta sekä teknisestä ylläpidosta. Tämän ansiosta taloyhtiö voi keskittyä uudisasunnon ostaneiden asukkaiden tarpeisiin ja nauttia sujuvasta asumisesta.

Liikekiinteistöjen isännöinti ja manageerauspalvelut

Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa myös isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Liikekiinteistöjen isännöinti on usein monimutkaisempaa ja vaatii erityistä osaamista, jota meiltä löytyy. Huolehdimme liikekiinteistöjen taloudellisesta hallinnosta ja teknisestä ylläpidosta, jotta kiinteistöomistajat voivat keskittyä omiin liiketoimintoihinsa.

Tämän lisäksi tarjoamme manageerauspalveluita, joilla varmistamme, että kiinteistö toimii tehokkaasti ja saavuttaa sille asetetut tavoitteet. Manageerauspalvelut kattavat esimerkiksi taloushallinnon ja raportoinnin, vuokraus- ja markkinointitehtävät sekä henkilöstöhallinnan. Näin voit luottaa siihen, että liikekiinteistösi on varmissa ja ammattimaisissa käsissä.

Vahvaa teknistä osaamista kiinteistöille

Kiinteistöjen ylläpito ja huolto vaativat vahvaa teknistä osaamista. Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa tätä osaamista, joko hoitamalla asioita toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai yhteistyökumppaneidemme avulla. Tavoitteemme on aina löytää paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Voit siis luottaa siihen, että kiinteistösi on hyvissä käsissä kanssamme. Me huolehdimme siitä, että kiinteistösi pysyy kunnossa ja että asukkaillesi tarjotaan turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö.

Pyydä tarjous isännöinnistä