Mitä odottaa ammattitaitoiselta isännöintiyhtiöltä?

Taloasema Helsinki Ylikoski – Ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys. Tarjoamme korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Mikäli etsit kokenutta ja ammattitaitoista isännöintiä pääkaupunkiseudulla, olemme luotettava kumppani taloyhtiönne apuna. Hoidamme kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiötä ts. suurista taloyhtiöstä aina pieniin rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Meillä on valmis palveluratkaisu eri taloyhtiötarpeisiin. Mikäli etsit edullista vaihtoehtoa, voit hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua vain tarvittaessa ammatti-isännöitsijän apuun. Tai sitten voit siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Näin pystyt aina valitsemaan sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Palvelumme kattavat kaikki tarpeet

Isännöintipalvelumme kattavat kaikki tarpeet, joita taloyhtiölläsi voi olla. Huolehdimme taloyhtiön kirjanpidosta aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti käyttäen Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmaa. Tämä takaa luotettavan ja ammattimaisen taloudenpidon. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista teknistä isännöintiä ja vastaamme kiinteistön korjaus- ja huoltotoimista. Tavoitteemme on löytää paras asiantuntemus kiinteistön kunnossapidossa niin, että taloyhtiösi toimii moitteettomasti vuodesta toiseen. Uudiskohteiden isännöinti on myös yksi vahvuusalueistamme. Hoidamme pitkällä kokemuksella uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Emme pelkästään tarjoa luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiä, vaan haluamme olla myös yhteistyökumppaninne ja taloyhtiönne apuna kaikissa kiinteistöihin liittyvissä asioissa.

Ammattitaitoiselta isännöintiyhtiöltä voit odottaa

Kun valitset taloyhtiöllesi isännöintiyhtiön, on tärkeää tietää, mitä voit odottaa ammattitaitoiselta toimijalta. Riippumatta taloyhtiösi koosta, hyvä isännöintiyhtiö tarjoaa sinulle seuraavia palveluita ja ominaisuuksia:

1. Asiakaslähtöisyys: Ammattitaitoinen isännöintiyhtiö keskittyy aina asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Me Taloasema Helsinki Ylikoskella olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeaa asumisen laatua taloyhtiöllesi ja löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

2. Luotettavuus: Toimimme luottamuksen arvoisesti ja hoidamme taloyhtiösi asioita niin, että voit luottaa meihin. Luotettavuus on meille tärkeä arvo, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme.

3. Monipuoliset palvelut: Hyvä isännöintiyhtiö tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joita taloyhtiösi voi tarvita. Me Taloasema Helsinki Ylikoskella tarjoamme kattavat ja monipuoliset isännöintipalvelut niin asunto- kuin liikekiinteistöillekin.

Anna meidän hoitaa taloyhtiösi asiat ammattitaidolla ja kokemuksella! Ota yhteyttä ja kutsu meidät keskustelemaan tulevaisuuden tarpeistasi.

Pyydä tarjous isännöinnistä