Mitä eroa on asumisoikeus- ja vuokrataloyhtiön isännöinnillä?

Mitä eroa on asumisoikeus- ja vuokrataloyhtiön isännöinnillä?

Isännöintipalvelut ovat keskeinen osa taloyhtiön toimintaa, olipa kyseessä asumisoikeus- tai vuokrataloyhtiö. Kummassakin tapauksessa isännöinti on välttämätöntä taloyhtiön sujuvan arjen ja kiinteistön ylläpidon kannalta. Vaikka molempien yhtiömuotojen tavoitteena on asukkaiden viihtyvyys ja hyvinvointi, on niissä joitain eroja isännöintipalvelun näkökulmasta.

Asumisoikeustaloyhtiön isännöinti

Kun kyseessä on asumisoikeustaloyhtiö, isännöitsijän rooli korostuu erityisesti taloudellisessa ja juridisessa hallinnossa. Isännöitsijä vastaa muun muassa taloyhtiön taloushallinnosta ja tilinpäätöksen tekemisestä. Asumisoikeustaloyhtiössä isännöitsijä huolehtii myös asumisoikeussopimusten hallinnoinnista sekä niihin liittyvistä taloudellisista velvoitteista.

Me, Taloasema Helsinki Ylikoski, tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen isännöintipalvelun asumisoikeustaloyhtiöille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota korkeaa asumisen laatua ja asiakaskeskeistä palvelua kustannustehokkaasti. Hoidamme kaiken kokoisia asumisoikeustaloyhtiöitä ja tarjoamme valmiita palveluratkaisuja eri tarpeisiin.

Vuokrataloyhtiön isännöinti

Vuokrataloyhtiön isännöintiin liittyy omat erityispiirteensä. Isännöitsijän vastuulla on vuokratulojen hallinta, vuokrasopimusten hallinnointi ja vuokra-asetuksenmukaiseen vuokrasuhteen hoitaminen. Lisäksi isännöitsijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi huoneistojen tarjonta, vuokrauksen markkinointi sekä mahdollisiin vuokrarästeihin liittyvät toimenpiteet.

Me, Taloasema Helsinki Ylikoski, tunnemme vuokrataloyhtiöiden tarpeet ja haluamme olla luotettava kumppani tukemassa taloyhtiöiden menestystä. Hoidamme vuokrataloyhtiöiden isännöintiä ammattitaidolla ja sitoutumisella. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita, jotka tukevat vuokrataloyhtiön toimintaa ja asukkaiden viihtyvyyttä.

Pyydä tarjous isännöinnistä