Miksi valita Taloasema Helsinki Ylikoski isännöintiyritykseksi?

Luotettava ja ammattitaitoinen isännöintiyritys Helsingissä

Taloasema Helsinki Ylikoski (A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy) on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Olemme täällä auttamassa ja tukemassa taloyhtiönne toimintaa, oli kyse sitten suuresta taloyhtiöstä tai pienemmästä rivitalo- tai paritaloyhtiöstä. Eri taloyhtiötarpeisiin olemme kehittäneet valmiita palveluratkaisuja, joiden avulla voi valita sopivan hinta- ja palvelutasot isännöintiin. Voitte joko hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijään tarvittaessa tai siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen vastuulle. Haluamme olla juuri sellainen yhteistyökumppani, jota tarvitsette, jotta taloyhtiönne voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla.

Ammattitaitoista isännöintiä kaikenlaisille taloyhtiöille

Eri kokoisten taloyhtiöiden isännöinti on meille tuttua. Meillä on kokemusta niin suurten kerrostalojen kuin pienempien rivitalo- ja paritaloyhtiöiden isännöinnistä. Voitte luottaa siihen, että hoidamme taloyhtiönne asiat ammattitaidolla, oli kyse sitten kirjanpidon hoitamisesta tai teknisten asioiden selvittelystä. Taloushallinto-ohjelmamme Visma Fivaldi varmistaa, että kirjanpidot hoidetaan aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota taloyhtiöllenne kaikki tarvittava asiantuntemus ja palvelut, jotta voitte luottaa uuden talonrakennushankkeen onnistuvan tai olemassa olevan kiinteistönne toimivan moitteettomasti ja turvallisesti.

Uudiskohteiden ja liikekiinteistöjen isännöintiä

Tarjoamme myös pitkällä kokemuksella uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä pääkaupunkiseudun lähialueilla. Yhteistyömme liikekiinteistöjen kanssa ulottuu Helsingin, Espoon ja Vantaan alueille. Tiedämme, että kiinteistöt vaativat vahvaa teknistä osaamista ja siksi hoidamme tekniset asiat joko omassa toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla. Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki kiinteistön korjaukset ja huoltotoimet suoritetaan parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella, jotta kiinteistö voi toimia optimaalisesti ja asukkaille taataan korkeaa asumisen laatua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pyydä tarjous isännöinnistä