Kuinka valita luotettava isännöintikumppani?

Taloasema Helsinki Ylikoski – Luotettava isännöintikumppani

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista ja asiakaskeskeistä isännöintipalvelua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Etsitpä sitten isännöintiä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai pääkaupunkiseudun lähialueilla, me olemme valmis tukitiimi taloyhtiöllenne. Kokemuksemme ja kustannustehokkaan palvelumallimme ansiosta voit luottaa siihen, että tärkeät päätökset ja käytännön tehtävät hoidetaan aina asiantuntevasti ja ammattimaisesti.

Monipuolinen palvelu kaikenkokoisille taloyhtiöille

Taloasema Helsinki Ylikoski hoitaa kaikenkokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä. Olipa kyseessä suuri taloyhtiö tai pieni rivitalo- ja paritaloyhtiö, meillä on valmis palveluratkaisu vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita joustavasti eri hinta- ja palvelutasoista isännöintiä, joko hoitamalla osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautumalla tarvittaessa ammatti-isännöitsijän apuun tai siirtämällä kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Näin varmistat aina sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Ammattilainen taloyhtiön apuna

Taloasema Helsinki Ylikoski pitää aina huolen, että taloyhtiön kirjanpidot hoidetaan asianmukaisesti kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmassa. Varmistamme myös, että uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinti sekä liikekiinteistöjen isännöinti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sujuvat pitkällä kokemuksellamme ja ammattitaidollamme. Lisäksi tarjoamme vahvaa teknistä osaamista kiinteistöhuollon ja korjauksien suorittamiseksi joko itse toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta.

Valitse luotettava isännöintikumppani

Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintikumppania Helsingin seudulla, valinta on selvä: Taloasema Helsinki Ylikoski. Tarjoamme sinulle korkeaa asumisen laatua kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Olemme aina valmiina auttamaan taloyhtiötäsi päätöksenteossa ja käytännön tehtävissä, jotta sinä voit keskittyä huolettomaan asumiseen. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja pyydä tarjous isännöintipalveluistamme!