Korkealaatuinen asuminen taloyhtiöille kustannustehokkaasti

Taloasema Helsinki Ylikoski: Luotettava isännöintiyritys Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys. Etsitpä sitten ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä tai sen lähialueilla, haluamme olla taloyhtiönne apuna ja yhteistyökumppanina. Tarjoamme korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti.

Erikoisalaamme on uudiskohteiden isännöinti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, mutta palvelemme myös muita taloyhtiöitä pääkaupunkiseudun alueella. Olemme kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat sekä suuria taloyhtiöitä että pienempiä rivitalo- ja paritaloyhtiöitä. Meillä on valmis palveluratkaisu eri taloyhtiötarpeisiin, joten voimme räätälöidä juuri teille sopivan ratkaisun.

Ammattitaitoista isännöintiä kaikille taloyhtiöille

Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa monipuolisia isännöintipalveluita kaikenkokoisille taloyhtiöille. Voitte halutessanne hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa. Vaihtoehtoisesti voitte myös siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Haluamme tarjota joustavaa palvelua, joka vastaa taloyhtiönne tarpeita hinta- ja palvelutasoltaan.

Ammattilaisen apu on aina saatavilla, oli kyse sitten kirjanpidosta tai teknisestä isännöinnistä. Hoidamme aina kaikki palvelumallit kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmassa. Toimintamme perustuu aina vahvaan ammattitaitoon ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen.

Laadukas isännöinti myös liikekiinteistöille

Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa isännöintipalveluita myös liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ymmärrämme, että liikekiinteistöjen isännöintitarpeet eroavat asunto-osakeyhtiöistä, ja meillä on tarvittava osaaminen huolehtia näistä erityisvaatimuksista.

Kiinteistönhoidossa tarvitaan myös vahvaa teknistä osaamista. Huolehdimme teknisistä asioista joko oman toimistomme, teknisen isännöinnin yksikkömme tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla. Haluamme varmistaa, että kiinteistönne korjaukset ja huoltotoimenpiteet suoritetaan parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella ja laadulla.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuista isännöintipalvelua taloyhtiöille ja liikekiinteistöille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Olette aina tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä, kun tarvitsette osaavaa ja luotettavaa kumppania asumisenne tueksi.

Pyydä tarjous isännöinnistä