Kokemuksia ja suosituksia taloyhtiöiden isännöinnistä pääkaupunkiseudulla

Isännöinti pääkaupunkiseudulla

Useille asukkaille uudessa taloyhtiössä asuminen tuo mukanaan monenlaisia kysymyksiä ja huolenaiheita. Hyvin toimiva isännöinti on avainasemassa taloyhtiön arjen sujuvuuden ja asumisen laadun turvaamisen kannalta. Taloasema Helsinki Ylikoski on toiminut isännöinnin parissa pääkaupunkiseudulla jo vuosia ja pystyy tarjoamaan erinomaista palvelua kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Kokemuksemme taloyhtiöiden isännöinnistä pääkaupunkiseudulla on laaja ja monipuolinen. Olemme tehneet yhteistyötä eri kokoisten taloyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden kanssa, aina suurista taloyhtiöistä pieniin rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Meillä on tarjota valmis palveluratkaisu eri taloyhtiötarpeisiin, joka takaa asukkaille turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön sekä osakkeenomistajille taloudellisen vakauden.

Olemme yrityksenä sitoutuneet tarjoamaan korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Asiakaspalautteemme on osoittanut, että meillä on vahva ammattitaito sekä laaja ja monipuolinen osaaminen taloyhtiöiden hallinnoinnista. Tarjoamme kaiken tarvittavan tuen ja apua taloyhtiölle sen tarpeiden mukaan, oli taloyhtiö sitten suuri tai pieni. Voit valita meiltä sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla, joko osittain itse hoidettavaksi tai annettavaksi ammattilaisen käsiin. Huolehdimme aina kirjanpidosta kaikkien palvelumalliemme osalta kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti, jotta taloyhtiön raha-asiat ovat aina turvallisissa käsissä. Olemme myös erikoistuneita uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiin pääkaupunkiseudulla. Kokemuksemme takaa sen, että uuden taloyhtiön asiat hoidetaan alusta lähtien ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Kokemuksemme ja ammattitaitomme kiinteistöjen teknisessä osaamisessa takaavat parhaan asiantuntemuksen kiinteistön korjausten ja huoltotoimien suorittamiseksi. Voit luottaa siihen, että huolenpito taloyhtiön kiinteistöstäsi on meille sydämen asia!

Pyydä tarjous isännöinnistä