Isännöintipalvelut pk-seudulla: Valitse luotettava kumppani taloyhtiönne avuksi

Isännöintipalvelut pk-seudulla: Valitse luotettava kumppani taloyhtiönne avuksi

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen tai osakkeenomistaja isännöintipalveluja etsimässä? Kun tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintiyritystä Helsingissä ja sen lähialueilla, kannattaa turvautua kokemukseen ja asiantuntemukseen. Taloasema Helsinki Ylikoski on kaiken kokoisten taloyhtiöiden luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa korkeaa asumisen laatua kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Valitsemalla meidät, voitte keskittyä rauhassa muihin taloyhtiönne tarpeisiin, kun me huolehdimme isännöintitehtävistä laadukkaasti ja luotettavasti.

Tarjoamme monipuolisia isännöintipalveluita koko pk-seudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on koko pk-seudun alueella toimiva isännöintiyritys, joka palvelee kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä. Riippumatta siitä, onko taloyhtiönne suuri kerrostalo vai pieni rivitalo- tai paritaloyhtiö, valikoimastamme löytyy valmis palveluratkaisu tarpeisiinne. Voitte halutessanne valita edullisemman vaihtoehdon, jossa hoidatte osan isännöintitehtävistä itsenäisesti ja turvaudutte ammatti-isännöitsijään vain tarvittaessa. Voitte myös siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisemme hoidettavaksi. Näin voitte valita hinta- ja palvelutasoltaan edullisen vaihtoehdon taloyhtiönne tarpeisiin.

Olemme erikoistuneet myös uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiin. Pitkä kokemuksemme alalla takaa sen, että huolehdimme kaikista isännöintitoimenpiteistä laadukkaasti ja ammattitaidolla. Lisäksi tarjoamme isännöinti- ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille pääkaupunkiseudulla. Ymmärrämme, että kiinteistöjen hoidossa tarvitaan myös vahvaa teknistä osaamista, ja siksi hoidamme tekniset tehtävät joko omassa toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai yhteistyökumppaneidemme kautta. Tavoitteenamme on aina löytää paras asiantuntemus kiinteistön korjausten ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Haluatteko turvata taloyhtiönne asumisen laadun luotettavien ja edullisten isännöintipalveluiden avulla? Valitkaa yhteistyökumppaniksi Taloasema Helsinki Ylikoski! Yli 20 vuoden kokemuksemme isännöintialalta takaa sen, että taloyhtiönne tarpeet ja odotukset toteutuvat ammattimaisesti ja luotettavasti.

Pyydä tarjous isännöinnistä