Isännöintipalvelun ostaminen

Isännöintipalvelun ostaminen taloyhtiölle – huolellisuus palkitaan

Mikäli isännöintipalveluiden ostaminen on ajankohtaista taloyhtiössäsi, avustamme teitä taloyhtiön tärkeässä päätöksessä. Tärkeää on harkita palvelun laajuutta ja tehtäväkuvauksia huolellisesti sekä tarkastella isännöitsijän ammattitaitoa valinnan pohjalle. Toisin sanoen valinnassa kannattaa huomioida muutkin seikat kuin pelkkä isännöinnin hinta.

Hinta on toki tärkeä osa hankinnassa, johon meillä voi toki vaikuttaa palvelukokonaisuuden muokkaamisella, mutta tärkeää on myös huomioida taloyhtiön hallinnon suunnitelmallisuus. Sopivaa isännöitsijää kartoittaessa ja kilpailuttaessa on useita asioita, jotka on syytä ottaa huomioon. Luotettava ja taloyhtiönne asioita määrätietoisesti edistävä isännöinti on perusta sujuvalle taloyhtiön arjelle.

Isännöintipalvelun hankinnassa kannattaa kiinnittää seuraaviin asioihin:

  • taloyhtiön tarpeiden kartoitus sekä taloyhtiön tavoitetilan ja strategian pohdinta
  • tarjouspyynnön koostaminen ja palvelun laajuustarpeen määrittäminen
  • sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ja valitseminen
  • tarjousten vertaileminen huolellisesti. Hinta on helppo mittari, mutta mitä hinta pitää sisällään ts. suoritetaanko luvatut tehtävät sovitusti?
  • isännöitsijän koulutustaso,  kokemus ja osaamistaso sekä yhteistyötahot
  • suurimmat säästöt taloyhtiölle koituu hankkeiden huolellisesta suunnittelusta sekä korjaushankkeiden sekä huoltotehtävien ammattimaisen hoidon kautta (tästä meillä on vahvaa kokemusta)
  • sopimusneuvotteluiden myötä on syytä keskittyä hallituksen ja isännöinnin yhteisten tavoitteiden sovittamiseen. Lisäksi neuvotteluissa on syytä käydä sopimuksen sisältö huolellisesti lävitse, jotta asiakas ymmärtää mitä on hankkimassa
  • ohjeistamme mielellämme hinta-laatusuhteen arvioinnissa.
Ota yhteyttä

 

Palaa takaisin

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö