Miten Taloasema Helsinki Ylikoski eroaa muista isännöintiyrityksistä?

Asiakaskeskeinen lähestymistapa

Yksi merkittävimmistä eroista meidän ja muiden isännöintiyritysten välillä on asiakaskeskeinen lähestymistapamme. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat saavansa henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Tämä tarkoittaa, että kuuntelemme tarkasti taloyhtiöiden tarpeita ja toiveita, ja pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän kiinteistönsä on hyvissä käsissä ja että heidän etunsa ovat aina etusijalla.

Asiakaskeskeisyys näkyy myös siinä, että olemme helposti tavoitettavissa ja reagoimme nopeasti asiakkaidemme yhteydenottoihin. Tämä luo luottamusta ja varmuutta, että asiat hoituvat ajallaan ja ammattitaitoisesti. Lisäksi tarjoamme joustavia palvelumalleja, jotka mahdollistavat sen, että taloyhtiöt voivat valita juuri heille sopivan palvelutason ja hintatason.

Kustannustehokkuus ja joustavuus

Toinen merkittävä ero on kustannustehokkuus ja joustavuus. Ymmärrämme, että taloyhtiöiden budjetit voivat vaihdella suuresti, ja siksi tarjoamme erilaisia palvelumalleja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Asiakkaamme voivat valita, haluavatko he hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua vain tarvittaessa ammatti-isännöitsijän apuun, vai siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi.

Joustavuus näkyy myös siinä, että hoidamme kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä, suurista taloyhtiöistä aina pieniin rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota juuri oikeanlaista palvelua kullekin asiakkaalle, riippumatta kiinteistön koosta tai tarpeista.

Vahva tekninen osaaminen

Meillä on vahva tekninen osaaminen, joka erottaa meidät monista muista isännöintiyrityksistä. Kiinteistöt vaativat usein monimutkaisia teknisiä ratkaisuja, ja meillä on valmiudet hoitaa nämä asiat joko toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössä tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Tavoitteenamme on löytää paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Tekninen osaaminen on erityisen tärkeää uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnissä, jossa tarvitaan tarkkaa suunnittelua ja toteutusta. Meillä on pitkä kokemus näistä projekteista, ja voimme tarjota asiantuntevaa apua kaikissa vaiheissa, aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Laaja palveluvalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman isännöintipalveluita, jotka kattavat kaikki taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen tarpeet. Tämä sisältää taloushallinnon, hallinnon ja korjausrakennuttamisen palvelut. Järjestämme kaikki kiinteistöjen huollot ja korjaukset joustavasti ja kustannustehokkaasti, mikä takaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Lisäksi tarjoamme erityispalveluita, kuten huoltokatselmuksia ja peruskorjaushankkeiden hallintaa. Näiden palveluiden avulla voimme varmistaa, että kiinteistöt pysyvät hyvässä kunnossa ja että mahdolliset ongelmat havaitaan ja korjataan ajoissa. Tämä auttaa taloyhtiöitä säästämään kustannuksissa ja parantamaan kiinteistön arvoa pitkällä aikavälillä.

Yhteistyö ja luotettavuus

Yhteistyö ja luotettavuus ovat keskeisiä arvoja toiminnassamme. Teemme tiivistä yhteistyötä taloyhtiöiden hallitusten ja asukkaiden kanssa, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua. Tämä yhteistyö perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja jatkuvaan vuorovaikutukseen, mikä auttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja toiveet paremmin.

Luotettavuus näkyy myös siinä, että noudatamme aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisia käytäntöjä. Käytämme Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa, joka takaa, että kaikki talousasiat hoidetaan ammattitaitoisesti ja ajallaan. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän taloutensa on hyvissä käsissä ja että kaikki asiat hoidetaan läpinäkyvästi ja luotettavasti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pyydä tarjous isännöinnistä