Nykyaikaiset isännöintipalvelut Vantaa

Hoidamme Taloasema Helsingissä ammattitaitoisesti ja kokemuksella isännöintiä Vantaalla. Isännöinnin hoitaminen huolellisesti on erittäin tärkeä osa kiinteistön ylläpidon ja kunnossapidon osalta. Hoidamme säännölliset huoltotoimenpiteet vuosikatselmuksien kautta ja taloyhtiönne huoltotoimet tulevat asianmukaisesti hoidettua yhdessä ammattimaisten huoltoyhtiöiden ja korjaustahojen kanssa.

Vantaan alueella rivitalojen ja kerrostalojen isännöinti kattaa monia tehtäviä. Isännöintipalvelu sisältää taloyhtiön hallinnollisia tehtäviä, kuten taloushallintoa, kunnossapitoa, yhteisten tilojen hallintaa ja teknisen isännöinnin tehtäviä ja asiakirjojen huolellista hallintaa. Isännöitsijä on vastuussa siitä, että kiinteistön arvo säilyy ja kehittyy ja että asukkaat voivat asua viihtyisässä ympäristössä. Isännöitsijä koordinoi yhdessä hallituksen kanssa myös isännöintiyhtiön ja osakkaiden välisiä asioita, kuten kunnossapitotöitä, remontteja ja mahdollisia kiistatilanteita. Taloyhtiön isännöitsijä toimii siis linkkinä eri osapuolten välillä ja varmistaa, että taloyhtiön asiat sujuvat hyvin.

Taloyhtiölle on tärkeää valita luotettava, huolellinen ja ammattitaitoinen isännöitsijä, joka pystyy hallitsemaan näitä moninaisia tehtäviä ja huolehtimaan tehokkaasti taloyhtiön tarpeista. Halvin hinta ei ole välttämättä paras ratkaisu isännöinnissäkään, vaan yleensä kohtuuhintainen ja ammattimainen taho.

Taloyhtiöllä pitää olla myös vahva näkemys, mihin suuntaan taloyhtiötä halutaan kehittää ja painottaa asumisessa (esim. eri tulevaisuuden lämmitysratkaisut, lapsiperheiden asiat, energian säästö, rakennusautomaatioratkaisut, suunnitelmallinen korjaustoiminta, kustannustietoisuus ym.). Avustamme taloyhtiöasiakkaita Vantaalla isännöinnin asioissa ja kehitämme taloyhtiönne suunnitelmallisesti kunnossapitosuunnitelmien pohjalta.

Myös säännöllinen huoltojen suorittaminen ajallaan ennen suurempien vaurioiden syntymistä on tärkeää taloyhtiön teknisessä ylläpidossa. Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa huolloille suunnitelman. Näin varmistetaan, että mikään tärkeä osa kiinteistöstä ei jää huomiotta. Tärkeää on olla systemaattinen ja pitää kirjaa suoritetuista toimenpiteistä.

Huoltojen ja peruskorjausten asianmukainen hoitaminen voi pidentää kiinteistön elinkaarta ja vähentää suurempien vaurioiden ja korjauskustannusten riskiä tulevaisuudessa. Näin asiakas säästää rahaa ja asumisen taso pysyy korkeana.

Kysy lisää Vantaan isännöintipalveluista Henrik Ylikoskelta.

Ota yhteyttä

Hyvä taloyhtiöpäättäjä Vantaalla

Taloasema Helsinki tarjoaa uusille Taloasema Plus / PRO -taloyhtiöasiakkaille kaudella 2024 kiinteistön hallintoon liittyviä hyödyllisiä etuja:

  • Kiinteistön huoltokatselmukset (kaksi kertaa vuodessa/huoltopalaverit).
  • Taloyhtiön osakeluettelon siirron HTJ:n  isännöintisiirron yhteydessä (mikäli osakeluetteloa ei ole siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään*).
  • Lakineuvontaa / työmaakokouksia 6 tuntia, taloyhtiön hallituksen tukena UusiTalo asiakkaille (alle 10 v. ikäisille).
  • Laajempi PLUS-kotisivupalvelu, jossa oma puhelinapplikaatio ja kotisivujen ylläpitopalvelu.

*Osakerekisteritietojen laajemmat puuteselvitykset sovitaan erikseen.

Etu koskee 31.5.2024 mennessä tehtyjä uusia sopimuksia.

Lisätietoja aiheesta taloasemahelsinki.fi ja puhelimitse numerosta 044 338 6558.

Henrik Ylikoski isännöitsijä AIT, oik. kand.
AKHA ry / Kiinteistöalan hallitusammattilainen

Uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Hoidamme Taloasema Helsingissä ammattitaitoisesti ja kokemuksella uudiskohteiden isännöintiä Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Uuden talon ns. 1-vuotiskorjausten hoitaminen huolellisesti on erittäin tärkeä osa kiinteistön tulevaa ylläpitoa. 1v. aikana ja takuuaikana säännölliset huoltotoimenpiteet tulee hoitaa asianmukaisesti ja lisäksi perustajaurakoitsijan hoitamat vika- ja puutekorjaukset tulee saattaa päätökseen sovitusti.

Lisäksi yhtiön tärkeä dokumentaatio on saatava yhtiölle, jotta yhtiön hallinnointi ja kunnossapito voi toteutua suunnitelmallisesti. Näitä tarvitaan rakennuksen tai kiinteistön eri osien kunnossapitämiseksi.

Taloyhtiön 1 v. ennakkotarkastukset

Säännölliset tarkastukset auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Ennen virallista 1 v. tarkastusta on tarkastettava esimerkiksi huoneistot, yleiset tilat, putkistot, sähköjärjestelmät, rakennusautomaatio, ilmanvaihto, katto, ikkunat ja ovet ym.

Lisäksi asianmukainen virheiden reklamointi ja takuuasioiden hoito nousee tärkeäksi tekijäksi 1v.-korjausten päätökseen suorittamisen kannalta. Asuntokauppalain tuntemus on tärkeä seikka, josta asiakas saa tarvittavan avun ketjumme kautta.

Takuuajan huollot taloyhtiössä

Taloyhtiössä on suoritettava tarvittavat huoltotoimenpiteet huolto-ohjeiden mukaisesti, kuten ilmastointijärjestelmän puhdistus ja suodattimien vaihdot, putkien ja viemärien huolto-ohjeiden mukaiset tarkastukset ja mahdollinen puhdistus sekä lisäksi on suorittava muiden laitteiden säännölliset huollot.

Näissä ammattimainen isännöinti ja huoltoyhtiö avustavat asiakkaita, jotta tehdyistä huolloista jää dokumentit taloyhtiön haltuun.

Taloyhtiön 1-vuotiskorjaukset

Tärkeää on, että perustajaurakoitsija korjaa havaitut olennaiset viat tai ongelmat välittömästi Asuntokauppalain mukaisesti. Viime kädessä näissä tärkeinä avustavana tahoina ovat meillä mukana luotettavat ammattimaiset talotekniikan ja juridiikan osaajat.

Talohtiön ongelmat: ennaltaehkäisy

Tärkeintä on kuitenkin pyrkiä välttämään suurempia ongelmia tekemällä tarvittavat toimenpiteet ennakoivasti. Esimerkiksi rakennusvaiheessa rakennusvaiheen tarkkailijan käyttö ja 1v. ennakkotarkastuksen teettäminen on olennaista. Myös takuuajan huoltojen suorittaminen ja dokumentointi sekä virheiden reklamointi ajallaan ennen suurempien vaurioiden syntymistä on tärkeää.

Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman 1-vuotiskorjauksille ja huolloille. Näin varmistetaan, että mikään tärkeä osa kiinteistöstä ei jää huomiotta. Tärkeää on olla systemaattinen ja pitää kirjaa suoritetuista toimenpiteistä. Vuotiskorjausten asianmukainen hoitaminen voi pidentää kiinteistön elinkaarta ja vähentää suurempien vaurioiden ja korjauskustannusten riskiä tulevaisuudessa.

Kysy lisää UUSITALO-palvelustamme Henrik Ylikoskelta.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö