Isännöintipalvelut – Isännöinti Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Tältä isännöinti Helsinki -sivultamme löydät tarjoamamme Isännöintipalvelut ja palvelukuvaukset. Palvelumme koostuvat eri kokoisten asuinkiinteistöjen ja liikekiinteistöjen isännöinti- ja  manageerauspalveluista.  Saat kauttamme ammattitaitoista ja huolellista isännöintipalvelua. Hoidamme mielellämme  uudiskohteiden isännöintiä Helsigissä, Vantaalla sekä Espoon alueilla. Meiltä saa myös kaikki hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palvelut pitkäaikaisella kokemuksella.

Tarjoamme myös kattavasti kaikki kiinteistökirjanpito- ja taloushallintopalvelut. Hoidamme kaikki korjaus- ja uudisrakennuttamistehtävät sekä järjestämme kiinteistön huolto- ja korjauspalvelut ym. tekniset ylläpitopalvelut kiinteistöosakeyhtiöille ja asunto-osakeyhtiöille. Huomioimme toiminnassamme Tietosuoja-asetuksen ja tietosuojasäännösten mukaiset velvollisuudet. Mitä vain tarvitsetkin isännöintitoimistolta, me hoidamme sen!

Teemme isännöintiä Helsinki – Espoo – Vantaa – Järvenpää – Nummela – Vihti, Kerava – Porvoo – Sipoo –akselilla.

Valitse sinulle sopivin palvelu

Suurille taloyhtiöille:

– Taloasema Plus

→ Tutustu Taloasema Plus -palveluun


Taloyhtiöille, joissa on 14+ huoneistoa:

– Talosasema Pro

→ Tutustu Taloasema Pro -palveluun


Taloyhtiöille, joissa on 4-14 huoneistoa:

– Taloasema 4-14

→ Tutustu Taloasema 4-14 -palveluun


0–10-vuotiaille taloyhtiöille:

– Taloasema Uusi Talo

→ Tutustu Taloasema Uusi Talo -palveluun


Liikekiinteistöille

– Taloasema Liikekiinteistö

→ Tutustu Taloasema Liikekiinteistö -palveluun

 

  Taloasema Plus

(Suuret asunto-osakeyhtiöt sekä rivi- ja paritaloyhtiöt)

Taloasema Plus on suuria taloyhtiöitä varten rakennettu isännöintipalvelu. Palvelu sisältää kaiken tarvittavan, mitä suuri taloyhtiö tarvitsee isännöintipalvelulta. Hallituksen tehtäväksi jää ainoastaan toimintamme ”valvominen” Palvelua on mahdollista räätälöidä kohteen mukaan, mutta suurin osa asiakkaistamme pärjää mainiosti kustannustehokkaalla peruspaketillamme.

Mitä isännöintipalveluumme kuuluu?

Aluksi luomme pitkäjänteisen isännöintitehtäväluettelon, jonka lopullisen sisällön hallituksenne hyväksyy, ja jonka mukaan alamme hoitamaan taloyhtiötänne.

Isännöintipalvelun sisällön voi jakaa karkeasti kolmeen osa-alueeseen:

1) Hallinnollinen isännöinti

Hallinnollinen isännöinti varmistaa, että taloyhtiön asiat hoidetaan oikeaoppisesti, eikä turhia ongelmia pääse syntymään. Siihen kuuluu esimerkiksi:

 • hallituksen, rakennushankkeiden ja yhtiökokousten organisointi sekä järjestäminen
 • taloushallinnon ja sopimusten seuranta työmaalla (tärkeä muistaa!)
 • asunto-osakeyhtiölainsäädännön mukainen toimiminen ja sen ohjeistaminen  asukkaille
 • verotus-, tietosuoja- ja muiden lakiasioiden kanssa opastaminen
 • kaikkien taloyhtiönne lakisääteisten velvollisuuksien hoitaminen

2) Kaikki rakennuksen elinkaaren tekniset palvelut

Tekniset tehtävät suoritamme kunnossapitosuunnitelman mukaisesti viiden vuoden suunnittelujaksoissa. Tähän kuuluu esimerkiksi:

 • korjaushankkeiden organisointi, valvonta sekä kilpailutus (tarvittaessa)
 • vesivahinko- ja ylläpitokorjausten teettäminen
 • peruskorjauksista sekä perusparannuskorjauksista huolehtiminen
 • raporttien ja asiakirjojen luominen suoritetuista korjauksista sekä niiden taltiointi tietoverkkoon taloyhtiönne saataville

3) Taloushallinto

Taloyhtiönne suurimmat säästöt syntyvät oikeaoppisesta taloushallinnosta sekä asunto-osakeyhtiö- ja rakennuttamislainsäädännön tuntemisesta. Me varmistamme, että teette taloyhtiössänne vain teille edullisia sopimuksia mm. peruskorjausten suhteen.

Taloushallintoon kuuluu esimerkiksi:

 • kirjanpidon ajatasainen tekeminen
 • taloushallinnon ja laskennan tehtävien suorittaminen
 • hallitukselle raportoiminen

»Katso palveluesitteestä lisää!

Huolehdimme taloyhtiönne asioista puolestanne 24/7

Asiakaspalvelupisteessä koulutettu henkilökunta hoitaa kaikki taloyhtiön asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien isännöintipalveluihin liittyvät asiat yhden luukun periaatteella. Isännöinnin asiakaspalvelu toimii lisäksi tietoverkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Teemme isännöintiä Helsinki ja muu PK-seutu -akselilla.

Isännöitsijänä olemme lähes aina hallituksenne tavoitettavissa.

Jos haluatte, että taloyhtiötänne hoidetaan suunnitelmallisesti, niin ota meihin yhteyttä. Kustannussäästöt syntyvät hyvän suunnitelman ja lakiasioiden tuntemisen kautta.

Ota yhteyttä!


 

  Taloasema Pro

(Taloyhtiöt  14 + huoneistoa)

Taloasema Pro on edullisin vaihtoehto taloyhtiöille ja asunto-osakeyhtiöille, joissa aktiivinen hallitus huolehtii osittain itsenäisesti päivittäisestä arjesta. 

Palvelu on suunnattu yli 14 huoneiston taloyhtiöille ja se on hinnaltaan sopivin vaihtoehto taloyhtiöille, jotka haluavat säästää hallinnon kuluissa.

Mitä isännöintipalveluumme sisältyy?

Taloasema Pro:ssa isännöitsijä toimii hallituksen avustajana ja tukena sekä tarvittaessa toimeenpanijana. Palveluumme kuuluu:

1) Kunnossapitosuunnitelman mukainen tekninen ylläpito

 • ylläpidämme ja päivitämme kiinteistön kunnossapitosuunnitelman viiden vuoden suunnittelujaksoissa
 • teetämme vika, ylläpito, ym. -korjauksen toivomustenne mukaisesti
 • seuraamme kiinteistön lämmön-, veden- sekä sähkönkulutusta ja käynnistämme tarvittaessa korjaavat toimenpiteet
 • huolehdimme asiakkaan pyynnöstä tarvittavien kiinteistönhoitosopimusten tekemisestä.

2) Saatte hallinnollista avustamista ja ohjeistusta

Isännöitsijätoimiston edustaja osallistuu tilinpäätöskokoukseen ja laatii siitä pöytäkirjan. 

Taloyhtiön muut kokoukset asiakas voi halutessan pitää myös ilman isännöitsijää. Tarpeen mukaan isännöitsijätoimiston edustaja voi osallistua hallituksen kokouksiin ja muihin kokouksiin. Pöytäkirjan laatii joku osanottajista valmiille sähköiselle pöytäkirjapohjallemme, joskin isännöitsijä ohjeistaa ja tarkastaa pöytäkirjat, jotta ne täyttävät lain ja hyvän hallinnon vaatimukset.

3) Hoidamme taloushallinnon työt

Laskutamme ja perimme taloyhtiön vastikkeet sekä tarkastamme, valvomme ja hyväksymme taloyhtiön maksut. Laadimme vuosittain tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen sekä tuotamme asiakkaalle tietoverkkoon neljännesvuosittain maksuperusteisen talousarviovertailun.

Oikeaoppisella taloudenhallinnalla sekä lakiasioiden täsmällisellä hoitamisella sopimuksissa esimerkiksi korjaustilanteissa teette taloyhtiönne suurimmat säästöt ja vältytte kalliilta virheiltä. Me autamme sinua juuri näissä asioissa.

»Katso palveluesitteestä lisää!

Saatte meiltä avun kaikissa tilanteissa

Teitä palvelee korjaus- ym. tilauksissa ammattitaitoinen asiakaspalveluyksikkömme. Asiakaspalvelusta saatte myös isännöitsijäntodistukset ja lainaosuuslaskelmat, jotka voitte tilata myös kätevästi sähköisenä. 

Meidän henkilökohtaisesti hyväksymämme ja hyväksi toteamat yhteistyökumppanimme toimittavat taloyhtiöllenne asumiseen liittyviä laatutestattuja korjaus- ja lisäpalveluita. Teidän ei siis tarvitse tehdä kilpailutusta, vaan me tunnemme osaavat tekijät valmiiksi.

Ota yhteyttä!


 

  Taloasema 4 – 14

(Rivitalot, paritalot ja erillistalot – huoneistomäärä 1 – 14 huoneistoa)

Taloasema 4-14 on suunniteltu suoraan pientaloyhtiöille. Suoritamme taloushallinnon ja laskennan tehtävät pientaloyhtiötuotteen ja yhtiön tarpeiden mukaisessa laajuudessa. Tekniset tehtävät huolehditaan siten, että tarvittavat kiinteistönhoitosopimukset ovat voimassa. 

Nopea apu äkillisissä korjaus- ja kiinteistöhuoltotarpeissa

Saatte käyttöönne palveluntilausjärjestelmämme, joten voitte tilata yksittäiset asiantuntija- ja kiinteistönhoitopalvelut muutamalla klikkauksella suoraan netistä. Järjestelmästä löydätte vain yhteistyöyrityksiämme, joten voitte luottaa huoltoyritysten laatuun. Voitte toki tilata korjauspalvelut myös asiakaspalvelumme kautta puhelimitse.

»Katso palveluesitteestä lisää!

Tuomme hallinnollisen asiantuntijuuden yhtiökokouksiin

Osallistumme yhtiökokoukseenne ja laadimme siitä pöytäkirjan. Muihin kokouksiinne voitte kutsua isännöitsijän tarpeen mukaan, mikäli esim. rakennushankkeet tai esim. vesivahinkoasiat niin vaativat. Näin pystytte itse vaikuttamaan suoraan taloyhtiön hallinnon kustannuksiin.

Vikailmoitukset ja palvelutilaukset kirjaamme järjestelmään ja säilytämme ne siellä. Lisäksi voitte seurata taloyhtiön kirjanpitoa reaaliaikaisesti koska tahansa.

Läpinäkyvyys ja tiedonkulku ovat avainasemassa onnistuneessa isännöintitoimiston palvelussa. Ota siis yhteyttä!

 

  Taloasema Uusi Talo
– turvallisin valinta 0–10-vuotiaalle taloyhtiölle

Taloyhtiön ensimmäisen 10 vuoden aikana kaiken pitää mennä isännöintipalvelun ja ylläpidon hoitovelvoitteiden suhteen nappiin, jotta mahdolliset takuukorjaukset hoituvat asianmukaisesti ilman lisäkuluja. Muutoin mitättömältäkin tuntuvan asian laiminlyönti voi aiheuttaa taloyhtiölle ison laskun.

Toimiessasi kanssamme varmistut juristitasoisen lakiosaamisemme ansiosta siitä, että asiat hoidetaan takuuaikana oikein. Näin ette joudu maksajaksi asioista, jotka eivät ole teistä riippuvaisia.

Saat meiltä uusille taloyhtiöille suunnatun isännöintipalvelun, jossa tavallisen isännöintipalvelun lisäksi:

1) huomioimme rakennusvaiheen tuomat takuuasioiden hoitovelvoitteet

2) avustamme rakennusvaiheen ja takuuaikaan liittyvissä asioissa taloyhtiön hallintoa

3) autamme takuukorjauksien loppuusaattamisessa huomioiden mm. asuntokauppalain mukaiset velvoitteet

4) teemme tarkastuksiin vaadittavat tekniset tarkastukset

5) tuomme taloyhtiöönne juridisen osaamisen, jota tarvitsette erityisesti rakennusvaiheessa, takuuaikana ja 10-vuotisjaksolla

Palveluumme sisältyy jo oletuksena muutama tunti juridista neuvontaa, joten käytä ne hyväksesi.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että taloyhtiötäsi hoidetaan vaativissa takuukorjaustilanteissa ammattitaitoisesti ja niin, että asioiden selvittely ei vie asiakkaalta turhaa aikaa.

Me hoidamme kaiken puolestasi!

Laadukasta isännöintiä Helsinki – PK-seutu -akselilla

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin taloyhtiönne tarpeista. Kun etenemme yhteistyöhön saakka, teet kanssamme selkeän sopimuksen, jossa molempien vastuualueet ovat selkeitä. Tällöin yhteistyö on vaivatonta, ja kaikki sovittu tulee tehtyä ajallaan. Jos haluat laadukasta isännöintiä Helsinki ja muu PK-seutu -akselilla, niin olemme valintasi.

»Katso palveluesitteestä lisää!

 


  Taloasema liikekiinteistö

Hoidamme liikekiinteistöjen isännöinti- ja taloushallintotehtävät sekä kaikki ylläpidon järjestämiseen liittyvät tehtävät. Vastaamme teknisten kunnostusten järjestämisestä sekä hoidamme kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin liittyvät tehtävät.

Toimistossamme sekä ketjussamme on myös juristitason lakiosaamista kiinteistölainsäädännöstä. Meidän kanssa toimiessasi et jää lakiasioissa yksin, koska hoidamme asiat alusta alkaen niin, että kaikki on kunnossa. Suurimmat säästöt tapahtuvat juurikin vakuutusasioiden ja oikeanlaisen taloushallinnan kautta. Kun hoidat meidän kanssamme omat vastuusi kunnialla, niin vahingon sattuessa kulut eivät realisoidu kohdallesi.

Tiedämme, että kiinteistöbisneksessä haluat hyvää palvelua edullisella hinnalla. Vaikka tuollaista palvelua on mahdotonta toteuttaa, niin me pyrimme mahdollisimman lähelle sitä. Siksi palvelumme rakentuu aina tarpeesi pohjalta, jolloin saat mahdollisimman paljon mahdollisimman pienillä kuluilla.

Ota meihin yhteyttä! Uskon, että löydämme yhteisen sävelen jo ensimmäisessä puhelussamme.


Taloasema räätäli

Tässä isännöintipalvelutuotteessa asiakas voi itse tilata isännöintipalvelunsa räätälöidyssä laajuudessa. Näin hinta- ja palvelukokonaisuus määräytyy  valittavan ja sovittavan isännöintitehtäväluettelon mukaisesti.


  Taloasema kriisipalvelu

Hoidamme myös kaikki vaikeat taloyhtiötilanteet ts. selvitystyöt taloyhtiöissä, joissa kunnossapito, taloushallinto tai hallinto on jätetty hoitamatta. Selvitystyöt tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti usean vuoden kokemuksella.

Lisätietoja isännöintituotteistamme saatte myös Taloasema -ketjun kotisivuilta taloasema.fi  


Toteutamme Isännöintiä Helsinki, Espoo, Vantaa, PK-seutu, Järvenpää, Nummela, Vihti, Kerava, Porvoo ja Sipoo -akselilla.

 

Marikoo kotisivut