Nykyaikaiset isännöintipalvelut Espoo

Palvelumme koostuvat eri kokoisten asuinkiinteistöjen ja liikekiinteistöjen isännöinti- ja  manageerauspalveluista. Tarjoamme isännöintipalveluita pienille ja suurille taloyhtiöille. Löydämme juuri sinulle parhaiten soveltuvat taloyhtiöratkaisut ja maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitsette.

Saat asiakkaanamme vuorovaikutteista, ammattitaitoista ja asiansa osaavaa sekä huolellista isännöintipalvelua. Hoidamme myös uudiskohteiden isännöintiä alueilla Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Helsinki.

Meiltä saatte myös kaikki hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palvelut sekä kiinteistön korjauspalvelut pitkäaikaisella kokemuksella. Hoidamme kaikki korjaus- ja uudisrakennuttamistehtävät sekä järjestämme kiinteistön huolto- ja korjauspalvelut ym. tekniset ylläpitopalvelut kiinteistöosakeyhtiöille ja asunto-osakeyhtiöille.

Tarjoamme myös kattavasti kaikki kiinteistökirjanpito- ja taloushallintopalvelut sekä raportoimme säännöllisesti ja kattavasti asiakasta taloyhtiön talouden tapahtumista, joten pysyt aina ajan tasalla taloyhtiön talouden tilasta.

Luotettavaa isännöintiä

Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa luotettavia isännöintipalveluita Espoossa. Yrityksemme on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuista asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Haluamme tarjota joustavia palveluratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin.

Voitte itse valita haluamanne hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla. Tarjoamme vaihtoehdon, jossa voitte hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun ainoastaan tarvittaessa. Mikäli puolestaan haluatte, voitte siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi.

Ota yhteyttä

Hyvä taloyhtiöpäättäjä Espoossa

Taloasema Helsinki tarjoaa uusille Taloasema Plus / PRO -taloyhtiöasiakkaille kaudella 2024 kiinteistön hallintoon liittyviä hyödyllisiä etuja:

  • Kiinteistön huoltokatselmukset (kaksi kertaa vuodessa/huoltopalaverit).
  • Taloyhtiön osakeluettelon siirron HTJ:n  isännöintisiirron yhteydessä (mikäli osakeluetteloa ei ole siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään*).
  • Lakineuvontaa / työmaakokouksia 6 tuntia, taloyhtiön hallituksen tukena UusiTalo asiakkaille (alle 10 v. ikäisille).
  • Laajempi PLUS-kotisivupalvelu, jossa oma puhelinapplikaatio ja kotisivujen ylläpitopalvelu.

*Osakerekisteritietojen laajemmat puuteselvitykset sovitaan erikseen.

Etu koskee 31.5.2024 mennessä tehtyjä uusia sopimuksia.

Lisätietoja aiheesta taloasemahelsinki.fi ja puhelimitse numerosta 044 338 6558.

Henrik Ylikoski isännöitsijä AIT, oik. kand.
AKHA ry / Kiinteistöalan hallitusammattilainen

Uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Hoidamme Taloasema Helsingissä ammattitaitoisesti ja kokemuksella uudiskohteiden isännöintiä Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Uuden talon ns. 1-vuotiskorjausten hoitaminen huolellisesti on erittäin tärkeä osa kiinteistön tulevaa ylläpitoa. 1v. aikana ja takuuaikana säännölliset huoltotoimenpiteet tulee hoitaa asianmukaisesti ja lisäksi perustajaurakoitsijan hoitamat vika- ja puutekorjaukset tulee saattaa päätökseen sovitusti.

Lisäksi yhtiön tärkeä dokumentaatio on saatava yhtiölle, jotta yhtiön hallinnointi ja kunnossapito voi toteutua suunnitelmallisesti. Näitä tarvitaan rakennuksen tai kiinteistön eri osien kunnossapitämiseksi.

Taloyhtiön 1 v. ennakkotarkastukset

Säännölliset tarkastukset auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Ennen virallista 1 v. tarkastusta on tarkastettava esimerkiksi huoneistot, yleiset tilat, putkistot, sähköjärjestelmät, rakennusautomaatio, ilmanvaihto, katto, ikkunat ja ovet ym.

Lisäksi asianmukainen virheiden reklamointi ja takuuasioiden hoito nousee tärkeäksi tekijäksi 1v.-korjausten päätökseen suorittamisen kannalta. Asuntokauppalain tuntemus on tärkeä seikka, josta asiakas saa tarvittavan avun ketjumme kautta.

Takuuajan huollot taloyhtiössä

Taloyhtiössä on suoritettava tarvittavat huoltotoimenpiteet huolto-ohjeiden mukaisesti, kuten ilmastointijärjestelmän puhdistus ja suodattimien vaihdot, putkien ja viemärien huolto-ohjeiden mukaiset tarkastukset ja mahdollinen puhdistus sekä lisäksi on suorittava muiden laitteiden säännölliset huollot.

Näissä ammattimainen isännöinti ja huoltoyhtiö avustavat asiakkaita, jotta tehdyistä huolloista jää dokumentit taloyhtiön haltuun.

Taloyhtiön 1-vuotiskorjaukset

Tärkeää on, että perustajaurakoitsija korjaa havaitut olennaiset viat tai ongelmat välittömästi Asuntokauppalain mukaisesti. Viime kädessä näissä tärkeinä avustavana tahoina ovat meillä mukana luotettavat ammattimaiset talotekniikan ja juridiikan osaajat.

Talohtiön ongelmat: ennaltaehkäisy

Tärkeintä on kuitenkin pyrkiä välttämään suurempia ongelmia tekemällä tarvittavat toimenpiteet ennakoivasti. Esimerkiksi rakennusvaiheessa rakennusvaiheen tarkkailijan käyttö ja 1v. ennakkotarkastuksen teettäminen on olennaista. Myös takuuajan huoltojen suorittaminen ja dokumentointi sekä virheiden reklamointi ajallaan ennen suurempien vaurioiden syntymistä on tärkeää.

Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman 1-vuotiskorjauksille ja huolloille. Näin varmistetaan, että mikään tärkeä osa kiinteistöstä ei jää huomiotta. Tärkeää on olla systemaattinen ja pitää kirjaa suoritetuista toimenpiteistä. Vuotiskorjausten asianmukainen hoitaminen voi pidentää kiinteistön elinkaarta ja vähentää suurempien vaurioiden ja korjauskustannusten riskiä tulevaisuudessa.

Kysy lisää UUSITALO-palvelustamme Henrik Ylikoskelta.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö