Isännöinnin digitaaliset palvelut

Yleisimmät asumiseen liittyvät asiat, kuten muuttoilmoitukset ja asiakirjatilaukset hoidat helposti verkkopalveluiden kautta tai sitten voit hoitaa halutessasi asiat puhelimen tai muun viestimen kautta. Meillä asiakas tavoittaa helposti tarvittavan asiantuntijan. Kotisivut ovat yhtä lähellä kuin puhelimesi ts. voit käyttää vaivattomasti taloyhtiön kotisivuja esim. puhelimen välityksellä tai omalla tietokoneella.

Sähköiset ja digitaaliset palvelumme ovat nykyaikaisia ja asiakkaan käytössä ympäri vuorokauden. Taloyhtiö voi halutessaan käyttää digitaalisia palveluita perinteisten ohella ja näin taloyhtiöllä on halutessaan helppo säästää taloyhtiön kustannuksia esim. sähköisten tulosteiden käytön myötä. Lisäksi digitaaliset palvelut lisäävät myös avoimuutta, sillä hallitus pystyy valvomaan ajantasaisesti taloyhtiön kirjanpitoa ja maksuja ts. asiakas saa isännöintipalvelua läpinäkyvällä hinnoittelulla.

Yleisimmät asumiseen liittyvät asiat, kuten muuttoilmoitukset, korjaustilaukset, osakasmuutostyöt ja asiakirjatilaukset hoidat helposti taloyhtiön omien kotisivujen kautta.

Huomioimme toiminnassamme tietosuoja-asetuksen ja tietosuojasäännösten mukaiset velvollisuudet.

Mitä vain tarvitsetkin isännöintitoimistolta, me hoidamme sen!

Palaa takaisin

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjousta isännöinnistä Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla.

Laajempi tarjouspyyntölomake:

Tarjouspyyntö