Innovaatiot isännöintialalla – seuraa kehitystä ja pysy mukana vauhdissa!

Innovaatiot isännöintialalla

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva isännöintiyritys, joka haluaa pysyä ajan hermolla ja tarjota taloyhtiöilleen aina uusimmat innovaatiot isännöintialalla. Ymmärrämme, että teknologian kehittyessä myös isännöintipalvelut muuttuvat ja kehittyvät. Siksi me panostamme jatkuvasti uusimpiin ratkaisuihin ja työkaluihin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua.

Yksi keino, jolla olemme pysyneet mukana innovaatioissa, on Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelman ottaminen käyttöön kirjanpitojen hoidossa. Tämä ohjelma mahdollistaa tarkan ja tehokkaan kirjanpidon hoitamisen niin, että kaikki kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain vaatimukset täytetään. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota asiakkaillemme aina luotettavia taloushallinnon palveluita.

Asiakaskeskeinen lähestymistapa

Uskomme vahvasti siihen, että asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen on avain hyvään isännöintipalveluun. Siksi pyrimme aina olemaan asiakkaidemme tukena ja yhteistyökumppanina. Meille jokainen taloyhtiö on yksilö, jolla on omat tarpeensa.

Meillä on valmis palveluratkaisu eri taloyhtiötarpeisiin, joten voimme tarjota kustannustehokkaan ratkaisun juuri sinun taloyhtiösi tarpeisiin. Haluatko hoitaa osan tehtävistä itse ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa? Vai haluatko siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi? Me pystymme tarjoamaan sinulle juuri sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Uuden rakentamisen ja kiinteistöjen hallinta

Kokemuksemme uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla on vankka. Olemme auttaneet lukuisia taloyhtiöitä niiden ensiaskeleissa ja tarjoamme pitkäaikaista asiantuntemusta uusien kohteiden hallintaan. Meillä on myös tarjolla isännöintipalveluita ja manageerauspalveluita erikokoisille liikekiinteistöille muun muassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Kiinteistöjen hallinta vaatii vahvaa teknistä osaamista ja siksi siihen osa-alueeseen panostamme erityisesti. Työskentelemme yhteistyössä pitkäaikaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme taata sinulle parhaan mahdollisen asiantuntemuksen kiinteistön korjauksissa ja huoltotoimissa.

Pyydä tarjous isännöinnistä