Hyvän taloyhtiön tunnusmerkit

Tavanomaisen ja laadukkaan asumisen ero

Tavanomainen asuminen ja laadukas asuminen eroavat toisistaan monella tapaa. Tavanomaisesta asumisesta puuttuu usein huolellinen isännöinti ja asukkaita tukevat palvelut. Laadukkaassa asumisessa sen sijaan korostuvat yhteisöllisyys, turvallisuus ja hyvin hoidetut tilat. Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa taloyhtiöilleen korkeaa asumisen laatua kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti, erottaen meidät tavanomaisesta isännöintiyhtiöstä.

Ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava isännöintiyritys, jolla on pitkä kokemus alalta. Toimimme koko pk-seudulla ja tarjoamme ammattitaitoista isännöintipalvelua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Riippumatta taloyhtiön koosta, meillä on valmiit palveluratkaisut eri tarpeisiin, jotta voimme tarjota kustannustehokkaan ja sopivasti räätälöidyn palvelun jokaiselle asiakkaallemme.

Laadukasta isännöintiä kaikenlaisille taloyhtiöille

Taloasema Helsinki Ylikoski hoitaa kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä, aina suurista taloyhtiöistä pieniin rivitalo- ja paritaloyhtiöihin. Meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin taloyhtiötarpeisiin. Voit valita edullisen vaihtoehdon, jossa hoidat osan tehtävistä itsenäisesti ja hyödynnät tarvittaessa ammatti-isännöitsijän asiantuntemusta. Vaihtoehtoisesti voit siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Näin sinulla on mahdollisuus valita sopiva hinta- ja palvelutaso isännöinnille juuri tarpeidesi mukaan. Tarjoamme aina luotettavan ja asiantuntevan ammattilaisen apuna taloyhtiöönne.

Asiantuntemusta uudiskohteiden ja liikekiinteistöjen isännöintiin

Taloasema Helsinki Ylikoski on erikoistunut pitkäaikaisesta kokemuksestaan myös uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöintiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Lisäksi tarjoamme isännöinti- ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kiinteistöjen teknisen osaamisen varmistamiseksi hoidamme asiat joko toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössä tai yhteistyökumppaneidemme avulla. Tavoitteemme on aina löytää paras asiantuntemus kiinteistön korjauksiin ja huoltotoimiin toimien yhteistyössä taloyhtiön kanssa.