Taloasema Helsinki Ylikoski (A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy) – Hoidamme kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä

Olemme luotettava isännöintiyritys Helsingin seudulla

Taloasema Helsinki / Ylikoski (A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy) on Helsingin seudulla toimiva arvostettu isännöintiyritys. Tarjoamme ammattitaitoista isännöintipalvelua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Olemme täällä auttaaksemme ja pitääksemme yhteistyötä taloyhtiön ja isännöintitoimiston välillä vahvana.

Valitessasi meidät isännöintikumppaniksesi, voit luottaa siihen, että saat korkealaatuisen asumiskokemuksen. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme mahdollistavat sen, että pystymme hoitamaan kaiken kokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä tehokkaasti ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä suuri kerrostaloyhtiö tai pienempi rivitalo- tai paritaloyhtiö, meillä on valmis palveluratkaisu tarpeisiisi.

Isännöintipalvelut taloyhtiöille

Tarjoamme monipuolista ja kattavaa isännöintipalvelua kaikille taloyhtiöille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Palvelumme on räätälöitävissä yksilöllisiin tarpeisiin, jota voit valita sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin suhteen. Voit hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja tarvittaessa turvautua ammatti-isännöitsijän apuun, tai voit siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Teemme yhteistyötä alan parhaiden osaajien kanssa, joten voimme taata sinulle erinomaista palvelua ja tehokasta toimintaa.

Ammattilaisen apuna taloyhtiössä on aina kokenut ja ammattitaitoinen isännöitsijä. Hoidamme taloyhtiöiden kirjanpidot huolellisesti kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain vaatimusten mukaisesti. Käytämme Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa, joka takaa tarkan ja luotettavan taloudenhoidon. Taloyhtiön asioista huolehtiminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää, mutta meidän avullamme voit luottaa siihen, että taloyhtiönne asiat ovat hyvin hoidettuina.

Isännöintipalvelut kiinteistöyhtiöille

Liikekiinteistöjen isännöintipalvelut ovat olennainen osa tarjoamaamme palveluvalikoimaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ymmärrämme, että kiinteistöjen vaatimukset eroavat taloyhtiöiden vaatimuksista, ja meillä on vahva tekninen osaaminen, joka mahdollistaa meille kiinteistöjen huolellisen hoidon.

Olipa kyseessä toimistotila, liikekeskus tai teollisuuskiinteistö, voit luottaa siihen, että hoidamme kiinteistönne asiantuntevasti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös manageerauspalveluita, jotka auttavat teitä kiinteistönne hyvän käytännön hallinnoinnissa. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä ratkaisuja ja tehokasta toimintaa.

Yhteenvetona voimme todeta, että Taloasema Helsinki Ylikoski on ammattitaitoinen isännöintiyritys, joka tarjoaa luotettavaa ja laadukasta isännöintipalvelua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille Helsingin seudulla. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, olemme täällä auttaaksemme sinua ja taloyhtiötäsi.

Pyydä tarjous isännöinnistä