Taloasema Helsinki Ylikoski – Edulliset ja energiatehokkaat ratkaisut taloyhtiöille

Isännöintipalvelut koko pääkaupunkiseudulla Taloasema Helsinki Ylikoskelta

Taloasema Helsinki / Ylikoski (A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy) on luotettava isännöintiyritys, joka palvelee taloyhtiöitä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Etsitpä sitten isännöintiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella tai muussa kunnassa, olemme valmiina auttamaan ja toimimaan pitkäaikaisena yhteistyökumppaninanne. Olemme erikoistuneet tarjoamaan korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä, olipa kyseessä sitten suuri taloyhtiö tai pienempi rivitalo- ja paritaloyhtiö. Meillä on valmiina palveluratkaisu erilaisiin taloyhtiötarpeisiin. Voit valita joko edullisemman vaihtoehdon, jossa voit hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijään vain tarvittaessa. Tai voit luottaa täysin ammattilaisen hoitamiin isännöintitehtäviin. Näin voit aina valita sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin osalta.

Uudiskohteiden isännöinti

Yrityksemme on erikoistunut myös uudiskohteiden isännöintiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudun lähialueilla. Olemme hoitaneet näitä tehtäviä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuista isännöintiä uusille taloyhtiöille, jotta asukkaat voivat nauttia laadukkaasta ja mukavan huolettomasta asumisesta. Uudiskohteiden isännöinti vaatii usein erityisosaamista ja tarkkuutta, ja tämän vuoksi meillä on käytössä ajanmukaiset ja luotettavat taloushallinto-ohjelmat, kuten Visma Fivaldi, jolla hoidamme kaikki kirjanpitoon liittyvät asiat kuten kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain vaatimusten mukaisesti. Tiimimme on alallaan kokenut, joten voit luottaa tietotaitoomme ja siihen, että asiat hoidetaan oikein ja ajallaan.

Isännöintipalvelut liikekiinteistöille

Yrityksemme tarjoaa myös laadukkaita isännöintipalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ymmärrämme, että liikekiinteistöjen isännöinti vaatii erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa, ja olemme valmiita vastaamaan näihin haasteisiin ja tarjoamaan luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiä myös liikekiinteistöille. Meillä on vahvaa teknistä osaamista kiinteistöjen hoidossa ja tarvittavat resurssit, jotta voimme hoitaa kaikenlaiset korjaukset ja huoltotoimet asianmukaisesti. Tarjoamme parasta asiantuntemusta erilaisten kiinteistöjen ylläpitoon ja ylläpitämisestä aiheutuvien toimenpiteiden hoitamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous isännöinnistä