Edullinen vaihtoehto isännöintiin

Tarjoamme edullisen vaihtoehdon isännöintiin

Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava isännöintiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista isännöintipalvelua Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Kun etsit edullista vaihtoehtoa taloyhtiönne isännöintiin, me olemme oikea kumppani. Tarjoamme joustavia palveluratkaisuja eri taloyhtiötarpeisiin, jotta voitte valita sopivan hinta- ja palvelutasot isännöintiinne.

Olipa kyseessä suuri taloyhtiö, rivitalo- tai paritaloyhtiö, meillä on kokemusta ja osaamista hoitaa kaiken kokoisia kiinteistöyhtiöitä. Voitte halutessanne hoitaa osan isännöintitehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammattilaisen apuun vain tarvittaessa. Voitte myös siirtää kaikki tehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Näin voitte valita juuri teille sopivan hinta- ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Ammattitaitoiset isännöintipalvelut taloyhtiönne tueksi

Taloasema Helsinki Ylikoski tarjoaa korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Tavoitteenamme on olla taloyhtiönne luotettava kumppani ja apuna kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa.

Jokaisessa palvelumallissamme huolehdimme kirjanpitotyöt kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmassa. Näin varmistamme, että taloyhtiönne talousasiat hoidetaan asianmukaisesti ja ammattitaitoisesti.

Lisäksi meillä on vahvaa teknistä osaamista kiinteistöjen hallintaan. Tarjoamme teknistä isännöintiä joko oman toimistomme tai pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Tavoitteenamme on löytää aina paras asiantuntemus kiinteistön korjausten ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Olipa kyseessä asuin- tai liikekiinteistö, meillä on ammattitaitoa ja kokemusta hoitaa kiinteistöjen isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjoamme myös manageerauspalveluita liikekiinteistöille, jotta voitte keskittyä omien liiketoimienne kehittämiseen.

Tervetuloa tutustumaan Taloasema Helsinki Ylikosken ammattitaitoiseen ja edulliseen isännöintipalveluun. Olemme täällä auttamassa taloyhtiötäsi menestyksellisessä asumisessa. Voit huoletta luottaa meihin ja jättää isännöintitehtävät asiantuntevan tiimimme käsiin.

Pyydä tarjous isännöinnistä