Taloasema Helsinki Ylikoski – Asiantuntijoilta liikekiinteistöjen isännöinti koko pääkaupunkiseudulla

Taloasema Helsinki Ylikoski – ammattimaista liikekiinteistöjen isännöintiä pääkaupunkiseudulla

Tervetuloa Taloasema Helsinki Ylikosken sivuille! Olemme ammattitaitoinen ja kokenut isännöintiyritys, joka palvelee koko pääkaupunkiseudulla. Tehtävämme on tarjota korkealaatuista ja kustannustehokasta isännöintipalvelua sekä taloyhtiöille että liikekiinteistöille. Luotettavuus, ammattitaito ja asiakaskeskeisyys ovat ydinosaamistamme, joten voitte aina luottaa meihin isännöinnin ammattilaisina.

Olemme erikoistuneet hoitamaan erikokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä. Haluamme tarjota joustavaa ja räätälöityä palvelua, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne. Jos etsitte edullista vaihtoehtoa, voitte hoitaa osan isännöintitehtävistä itsenäisesti ja turvautua meidän apuumme tarpeen mukaan. Vaihtoehtoisesti voitte antaa kaikki isännöintitehtävät meidän vastuullemme kokeneiden ammattilaisten hoidettavaksi. Näin voitte valita juuri sopivan hinta- ja palvelutason. Ammattitaitomme on aina taloyhtiönne käytössä.

Ammattitaitoista ja luotettavaa uudiskohteiden isännöintiä

Meillä on vankka ja monipuolinen kokemus myös uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnistä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Ymmärrämme uudiskohteiden erityisvaatimukset ja pystymme tarjoamaan niille erinomaista isännöintipalvelua. Hoidamme kaikki tehtävät kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti Visma Fivaldi -taloushallinto-ohjelmalla.

Kiinteistöjen hoidossa tarvitaan myös vahvaa teknistä osaamista. Meillä on valmiudet hoitaa tekniset asiat joko omassa toimistossamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai yhteistyökumppaneiden avulla. Haluamme varmistaa, että kiinteistönne korjaukset ja huoltotoimet suoritetaan parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella. Tavoitteemme on taata sekä taloyhtiöiden että liikekiinteistöjen pitkäikäisyys ja hyvä kunto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pyydä tarjous isännöinnistä